Viennese Woman Assaulted by Somali — For Owning Dogs

Vienna: Dispute over dogs ended in the hospital

A shocking attack occurred in broad daylight in Vienna: Ingrid T. (54) lies in the hospital after a brutal attack. Motive: her two dogs! “The animals are unclean,” as asserted by the attacker, a Somali asylum seeker.

Ingrid T. hat eine lange Genesungszeit vor sich. (Bild: Privat, Zwefo)She was talking with the neighbors at the garden gate — the deaf, almost blind, three-legged Collie mix “Panda” sat peacefully; the ten-month-old “Poco” walked along the alley towards Ingrid T.’s parents’ house. “I saw a pretty veiled woman approaching slowly. I knew some people from these countries do not like dogs, so I went to Poco and wanted to pull him back,” says Ingrid T. from her hospital bed.

“She grabbed me, spun me around and scratched me”

Then, as the Viennese said, the Somali woman (18 years old, a legal resident of Austria) attacked her. “She grabbed me, spun me around, scratched me” — until both fell to the ground.

It took three men to pull the woman off the 54-year-old. “I couldn’t feel my legs,” recalls Ingrid T.

“We do not want dogs: they are dirty”

 

 

 

 

readmore>>
gatesofvienna
Also published on Fenixx.org

OriginalDeutsch; Krone>>


Check video below at 3:45 on when dogs allowed and how to handle in islamic cult

  • Are Muslims allowed to keep dogs – Dr.Zakir Naik

Some dutch hadith verses about dogs to be killed in islam…

Honden moeten doodgemaakt worden . . .

Selectie ahadeeth overleveringen over het leven van Mohammed: De door Sahih Muslim verzamelde ahadeeth overleveringen worden door moslimgeleerden als zeer betrouwbaar erkend en zijn zo zuiver en betrouwbaar mogelijk in goed Nederlands vertaald om de authentieke inhoud weer te gegeven.

Boek 02:Nr:0551: Ibn Mughaffal deed verslag: De boodschapper gaf opdracht om gewone honden te doden en zei toen: “Hoe zit het met andere honden?” en hij maakte toen de afspraak om jachthonden en waakhonden voor de kudde te behouden en zei: “Als de hond likt aan huishoudelijk gereedschap, was het dan 7x af en wrijf er de 8e keer met wat aarde over. “

Boek 10:Nr:3809 t/m 3812: Ibn Abdullah b. Umar getuigde: De boodschapper gaf mannen opdracht om naar alle hoeken van Medina te gaan en daar alle  honden te doden en er bleef geen enkele hond over, die we niet doodden, zo precies, dat wij ook de hond doodden, die de vrouwelijke kameel begeleidde en die hoorde tot het woestijnvolk…

leesverder>>
ejbron\dgmh

Related; Tent is niet dol op hondjes: Drie man nodig om moslima, die knie van 54 jarige vrouw breekt, af te trekken.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.