Manual (if you like) for stoning according to Sharia law (coming towards the West anyway)

Voor alle linkse islam appeasers die in hun onwetendheid en naïviteit de Sharia toegang willen verschaffen tot onze samenleving door hun support daarvoor uit te spreken zoals die Amerikaanse Linda Sarsour muts met haar linkse aanhang, heb ik hier voor u een handleiding voor steniging van mannen of vrouwen zoals één van de straffen volgens de islamitische Sharia wetgeving;

ps. Er zijn wel wat humane regeltjes toegevoegd, die heb ik voor u even onderstreept… in bloedrood

En om het wat realistischer te maken wat fotootjes om het “op te leuken”…En voor al het linksdraaiende gepeupel, denkt u vooral niet dat de Sharia los van de islam gezien kan worden. Sharia is islam en islam is sharia. Elke moslim die zich onttrekt aan de sharia wordt in de koran bestempeld als “hypocriet” en dit soort ongedierte moet ook dood, net als de ongelovigen en anders-gelovigen.

 

 

 

 

 

Oh oh, hoor ik u nu denken, Zeepertje noemt mensen ongedierte, ook dit komt rechtstreeks uit de nobele koran, het boek van de “religie van de vrede” dat zo door links wordt ondersteund… Er staat namelijk in dat niet-moslims als ook afvalligen en hypocrieten het laagste der schepselen zijn, minder dan vee. Maar ja, dat weten de linkse gekkies niet hè want ze zijn volledig geïndoctrineerd door de mainstraim dat de islam blablabla

 

 

 

 

 

En ja, u die dit leest (een moslim haalt het niet tot hier) moet ook dood, niet van mij maar wel van de islam.


Een gratis tip voor alle linkse lieden; Ga eens praten met een 35+ ex-moslim, u klappert dan waarschijnlijk met de oren. Een fijne dag nog. Vooruit, nog één kaartje dan.

  • What Is Sharia?

Just to get the taste of sharia…

  • Stonning to Death – Iran
  • Stoning to death of a couple in Afghanistan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.