De sharia praktiserend, welkom diversiteit


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

Pakistan – Een verkrachter wordt vrijgelaten nadat hij ermee heeft ingestemd zijn zus te laten verkrachten door de broer van zijn slachtoffer.

Een schokkend geval van ‘Wraakverkrachting’ waarbij 12 leden van twee families betrokken zijn, is aan het licht gekomen door de politie in de provincie Punjab, Pakistan.

Afbeeldingsresultaat voor Punjab province, PakistanEen man was ervan beschuldigd op 20 maart een vrouw in Pir Mahal te hebben verkracht in het district Toba Tek Singh.

Lokaal nieuws meldt dat de familie van de verdachte de familie van het slachtoffer had benaderd voor ‘gratie en verzoening’.

De familie van het slachtoffer ging akkoord om de verkrachter gratie te verlenen, op voorwaarde dat ‘haar broer dezelfde daad met de zus van de verdachte zou plegen’, meldt dawn.com.

Een dozijn mensen die de bijeenkomst bijwoonden tussen de twee families stemde in met de voorwaarden, en de broer verkrachtte vervolgens de volgende dag, op 21 maart de zus van de dader.

Een politieambtenaar ontdekte de zaak toen de twee families juridische documenten voorbereidden waarin opgetekend dat zij wederzijds geen aanklacht tegen elkaar in zouden dienen.

Pircha politie Shaukat Ali Javed zag de families en rapporteerde aan zijn superieuren.

Alle 12 aanwezigen, waaronder vier vrouwen, waarvan één het slachtoffer was van de tweede verkrachting, werden zaterdag gearresteerd.

De zaak is een herhaling van een ander incident in de zuidelijke stad Multan afgelopen juli, waar een dorpsraad een ‘wraakverkrachting’ op een 16-jarig meisje eiste.

De broer van het meisje had een 12-jarige verkracht en de ‘wraakverkrachting’ werd naar verluidt uitgevoerd in bijzijn van haar ouders en 40 leden van de dorpsraad.

Have a nice day, Zeepertje

“Meer culturele verrijking, meer Sharia vanuit islam, welkom in onze vrije samenleving, komt goed!”

En Allah gaf zijn zegen…

Bron – DailyMail


Also Published on Fenixx.org

Please share on Facistbook because Zeepertje is suspended again for 30 days until March 28, ThankYou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.