Nashville verklaring, hypocrisie van christen of samenleving?


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-Sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

door Zeepertje:

Wat een tumult, nou ja, nationaal dan. Nadat zondag bekend werd dat de voorman van de SGP Kees van der Staaij een manifest had ondertekend dat zich op bijbelse gronden uitspreekt tegen homoseksualiteit en transgenderisme, moest iedereen er even z’n plas over doen.

De hetze liep hoog op, zo hoog dat er zelfs aangifte uit volgde door de ambassadeur van de Gay Pride, Francis van Broekhuizen. Nu gaat het OM onderzoeken in hoeverre er sprake is van strijdigheid met de grondwet? Of wellicht aanzetten tot haatzaaien? Astrid Oosenbrug, voorzitter van de homo-/transgenderclub COC sprak over de ondertekening van de Nashville-verklaring als onbarmhartig en ongevoelig. Allerlei kartelgajes spreekt zich uit over het gebeuren, ze vallen over elkaar heen.

Hieronder wordt

de tekst

vervolgt…

De zogenaamde Nashvilleverklaring geeft in geen enkel opzicht reden tot alle ophef omdat immers bekend is hoe christenen in z’n algemeenheid tegenover die homo- en transgendershit staan niet? Maakt het werkelijk verschil dat er nu wat handtekeningen onder een dergelijke proclamatie staan? Nee natuurlijk niet maar het is altijd fijn voor de beroepsgekwetsten waaruit dat soort homo- en transgendergroepen bestaat om een stok te vinden waarmee ze weer eens flink om zich heen kunnen slaan. Heerlijk voor die schreeuwers om zichzelf weer eens op een podium te kunnen plaatsen. Want discriminatie. Want uitsluiting. Want… vult u maar iets in.

Zeepertje vindt het heel goed dat er christenen zijn die echt durven staan voor wat zij vinden vanuit hun visie of geloof. De meeste christenen, beter genoemd gristenen, die zoals de voorman van de CU Gertjan Segers –en dat geldt niet anders voor ChristenenDienenAllah partijvoorman Buma-, deze verklaring niet willen ondertekenen zijn heulers met de vijand zoals ik u eerder al eens schreef. Het zijn alles behalve ware christenen, zij poedelen en pamperen de zogenaamde progressieve veranderingen –door sommigen vooruitgang genoemd- die vanuit hun geschriften ten stelligste verworpen dienen te worden. Eigen belang of mogelijk electoraal belang? God geeft daar geen flikker om, ja zo is het signaal vanuit hun geschriften. Zij nemen geen stelling –of durven geen stelling te nemen- tegen alles wat als verderf wordt bestempeld in de literatuur volgens welke zij leven. Dat soort gristenen krijgt aan de hemelpoort te horen; “Ik ken u niet”… Het zijn hypocrieten zoals de bijbel ze omschrijft, farizeeërs. Dood, morsdood, und ab zur Hölle!

Volgens de bijbelse leer is hypocrisie tegenover God een zonde, verloochening van het allerhoogste maar naar buiten toe de gristen uithangen.

U kent dat liedje wel toch? “En zondags in de kerk, dan zit daar zo’n meneer…”, daar vallen dat soort lieden onder. Kees van der staaij heeft tenminste wèl ruggengraat en het is te hopen dat hij niet onder de druk van de publieke opinie toch z’n keutel intrekt.

Nee, in dat opzicht –ook het enige- heb ik respect voor de mohammedanen zoals zij met gedrevenheid naar hun ideologie leven. Overigens, nu ik toch bij de islam ben aanbeland, zij hebben het ook niet zo hoog op met die lhbtixyz-ers. Zowel christenen als mohammedanen dienen dit soort afwijkingen volgens hun leer te verwerpen. Er is alleen een klein verschilletje tussen de islam en het christendom in het gedachtegoed over homo’s of transgenders en dat is een fysiek dingetje, geweld. De mohammedanen dienen alles wat niet van hun satan Allah mag, te vernielen, te verjagen, te confisqueren of te doden. Hebben die lhbtixyz-luitjes wel vette pech wat het laatste lot valt hun ten deel binnen de islam. In tal van landen als Iran, Pakistan enz. worden ze verhangen, van hoge daken afgeworpen of op andere speelse wijze de strot doorgesneden.

Hieronder wordt

de tekst

vervolgt…

Maar daar hoor je het links gepeupel hier niet over, dan houdt iedereen z’n muil dicht, dit zie je nooit terug op de msm NPO want het volk zou eens de waarheid horen en onrustig worden. Ook al die feministische trutten geven op zo’n moment niet thuis want… islam. Nee, een christenhond daar durven we wel stoer tegen uit te pakken en zo’n heerschap eens effe lekker afrossen met z’n allen, bah! Zelfs die Hans Teeuwen moest er even overheen plassen, precies over dit ja. Hiero op twitter. En zo’n Halsema, er als de kippen natuurlijk om stelling te nemen tegen dit gebeuren en om dus deze week haar “liefde of medeleven” bij het homo-monument in de shithole Amsterdam even te uiten middels een toespraak. Zum kotsen, alles draait om prioriteiten hè, zolang geen islam of burkaverbod… Dus ja, ook vanuit de maatschappij totale hypocrisie met het geblèr over Kees en z’n convenant met God.

Nou, aan alle schreeuwers wil ik zeggen, fuck you en Sodomgomorraan maar een eind aan. Jullie worden niet begrensd in welke vrijheid dan ook, er wordt jullie geen strobreed in de weg gelegd alleen vanuit de bijbel bezien leven jullie in zonde, en dat mag Kees verwerpen, denken, vinden, zeggen en ook ondertekenen! En het is mij, Zeepertje, ook nog eens volledig onduidelijk waarop jullie je dan wel niet gediscrimineerd of uitgesloten voelen…? Had u ineens ter kerke willen gaan ofzo? Kom op jankerts, ga iets nuttigs doen. En kom vooral niet met het enorme lulverhaal aan over Jezus en liefde, alles moet liefde zijn alleen maar liefde. Nee da’s het halve verhaal. Gaat dan heen en zondig niet weer. Oh ja.

Eveneens is het zo dat vanuit de christelijke doctrine elk mens een soevereine wilsbeschikking heeft dus helemaal zelf mag bepalen hoe te leven, met of zonder bijbel, met of zonder God, met of zonder geloof, dus wat zitten jullie nu in hemelsnaam te mekkeren over uitsluiting? Maximale vrijheid voor jullie vanuit het christelijk denken, de homoseksuele manifestering echter kan nooit binnen genoemde doctrine een plaats hebben volgens die geschriften. Homoseksuele dominees? Enfin, vult u ’t zelf maar in.

De rechtgeaarde mens is het zachtjes aan zat om steeds weer geconfronteerd te worden met het –via billboards buiten of reclame op lineaire televisie- recht in z’n bakkes gesmeten krijgen van links degeneratief gif waaronder dit vanuit cultuur-marxistische/feministische hoek gepromoot van homo’s en transgenders als zijnde de nieuwe norm. Er is man, er is vrouw en de rest is geestelijk niet in orde, althans zo staat ondergetekende –en velen met hem- erin. EN dat mogen wij vinden, zeggen en schrijven, ongeacht wat jullie beroepsgekwetsten en crybabies daarvan denken.

Kees z’n geloof, jullie je zonde, chow Zeepertje.

Gerelateeerd
CIP>>
Vooruit dan, hier de genoemde crybabies even met hun gezever en gezeik…

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Fenixx.org

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 700 ALWAYS up-to-date links…

And some additional “good stuff”

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.