FvD of toch PVV? Rechts steeds meer verdeeld…


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-Sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

Forum voor Democratie evenaart momenteel het zetelaantal van de Partij voor de Vrijheid in de peilingen. Veel kiezers die aanvankelijk de switch naar de partij van Baudet hadden gemaakt keren toch weer terug naar het nest van Wilders.

Het meest gehoorde argument hierbij is dat FvD veel te soft is op het probleem van de islamisering en islam in het algemeen. De vraag is of dat de waarheid geen geweld aandoet. De neiging bestaat om een dergelijke houding ten opzichte van de islam te beamen omdat de FvD partij niet soortgelijke straffe uitspraken doet zoals we van de PVV gewend zijn. Voor degene die zich enigszins verdiept in de partijstandpunten uit het FvD partijprogramma zal het inzicht toch wat bijgesteld worden.
Een paar interessante “draadjes” in dit licht…

Uitspraken als “alle moskeeën dicht” of “geen islamiet meer naar binnen hier” zul je Baudet niet horen doen. Ongetwijfeld kent u meer van dergelijke uitspraken van de PVV, veelal bij monde van Wilders, waarachter de FvD zich niet zonder meer zal scharen.

Verschil FvD / PVV

FvD bewandelt een andere route om simpelweg niet in dezelfde hoek te worden geplaatst als de PVV. Zij willen niet op het dode spoor komen te staan van de “islam-bashers”. Mag dit dan worden opgehangen aan een vermeende “softheid” omwille van deze keus? Hoeveel meer exposure hebben zij als partij? FvD weet -in schril contrast met PVV- haar achterban wel te vinden en te mobiliseren. Zo weten ze ook een veel breder kiezerspotentieel aan te spreken en te overtuigen. PVV heeft deze slag verloren. Zoals ik u eerder berichtte had de PVV in maart 2017 moeten excelleren maar dat hebben zij echt volledig laten liggen. Evengoed met kennis uit de islamitische geschriften kan niemand het gelijk van de PVV ontkennen. De manier van manifesteren heeft alleen gefaald en zal dat ook blijven doen. Dat is exact het verschil tussen deze partijen hetgeen wordt weergegeven in de bewegingen van de peilingen.

Migratie / Islamisering
Hoe hard zijn nu de standpunten van FvD als het gaat om migratie en islamisering, de twee voornaamste punten waarom de eerder “weggelopen” PVV kiezer weer terugkeert op het PVV nest?

Los van de debatten waarin het FvD eerder spreekt over mensen die onze cultuur, normen en waarden niet aanhangen dan over de groep islamieten valt er te kijken naar wat gedeeltes uit hun verkiezingsprogramma,

naar hun manifestatie tijdens debatten in de Tweede Kamer als ook naar de topics wat hen zoal bezighoudt op social media. Wanneer we wat content van twitter bekijken aangaande islam en de gevolgen als vernietiging van onze waarden en cultuur dan staan zij als FvD daar nou niet echt positief tegenover en onderkennen wel degelijk het probleem van daaruit voortvloeiend geweld en het gevaar van parallelle samenlevingen etc… De bijdrage aan debatten waarin zowel Hiddema als Baudet flink van leer trekken op tal van onderwerpen die vaak enorme overeenkomsten hebben met de PVV-standpunten kunt u allemaal vinden op Youtube dus deze worden hier even buiten beschouwing gelaten.

FvD-programma Islam(isering)

Ondermeer heeft het FvD een segment “Bescherming Nederlands Waarden” die door velen onderschat wordt. Het stukje uitgelicht geeft het volgende;

Door de komst van grote groepen (islamitische) immigranten zijn een aantal verworvenheden en kernwaarden van onze samenleving onder druk komen te staan. Het partijkartel heeft dit probleem de afgelopen dertig jaar genegeerd – waardoor het nu compleet uit de hand is gelopen en hele bevolkingsgroepen tegenover elkaar zijn komen te staan.

Er is een nieuw startpunt nodig waarin we duidelijk definiëren wat we van mensen en (religieuze) instellingen in Nederland verwachten en duidelijk aangeven waar onze grenzen liggen.

Voorop staat dat iedereen mag geloven wat men maar wil. Boeken moeten uiteraard niet worden verboden. Maar iedereen heeft ook het recht om de overtuigingen en godsdiensten van mensen in al hun aspecten te bekritiseren, te ridiculiseren of te bespotten.

Belijders van godsdiensten dienen de pluriformiteit van alle levensbeschouwingen te respecteren, dus ook van concurrerende godsdiensten, van humanisme en atheïsme, van critici, wetenschappers en cartoonisten.

De vrijheid van meningsuiting dient altijd te prevaleren boven de vrijheid van godsdienst.

Invoering van de Wet Bescherming Nederlandse Waarden (Wet BNW). Alle instanties (scholen, religieuze instellingen, etc.) dienen vijf fundamentele waarden te onderschrijven:

 1. Wanneer religieuze leefregels conflicteren met de Nederlandse wet, gaat de Nederlandse wet altijd voor.
 2. Iedereen heeft het recht te geloven wat hij of zij wil; dus ook het recht om van zijn of haar geloof af te vallen.
 3. Iedereen heeft het recht godsdienstige ideeën te bekritiseren, te ridiculiseren, te analyseren en in twijfel te trekken.
 4. Alle mensen zijn fundamenteel gelijkwaardig, ongeacht geslacht, ras of seksuele gerichtheid.
 5. De partnerkeuze is vrij; uithuwelijking en kindhuwelijken zijn onaanvaardbaar.

Bij schending van deze waarden volgt een waarschuwing en een boete; na een tweede waarschuwing volgt sluiting, beëindiging van de activiteiten en strafrechtelijke vervolging van de verantwoordelijke functionarissen.

Religieuze scholen moeten hun leerlingen in aanraking brengen met andere levensovertuigingen en hun leerlingen de ruimte bieden een ander geloof of géén geloof te omarmen. Het curriculum geeft ruimte aan kennis in de breedste zin en de holocaust wordt op alle scholen onderwezen.

Er komt een verbod op buitenlandse financiering van religieuze scholen en instellingen.

Er komt een verbod op het dragen van niqaabs, bivakmutsen en andere gezichtsbedekkende kleding in het openbaar.

Zoals de islamkenner weet is de islam onveranderlijk, de koran is perfect en niemand mag, zal of kan daar gen enkele letter aan veranderen. Dit impliceert dat het bovenstaande elke (beetje) islamiet in de problemen zal brengen. Nimmer kunnen zij een dergelijke wet als gedragscode onderschrijven. Maar eenmaal bij wet geregeld moeten ze het onderschrijven. Dit gaat zeker problemen geven op alle 5 genoemde punten.

De kracht zit hem in het feit dat er geen autochtoon zal zijn die moeite heeft met dergelijke stellingen, het werkt dus als een “zuiveringsfilter” waarbij na één waarschuwing de “kazerne” dicht gaat.

De islamieten zullen bij controle en handhaving -waar FvD telkens op hamert- steeds meer begrensd worden en uiteindelijk uit eigen beweging vertrekken wanneer het onmogelijk blijkt hier in hun gewenste parallelle islamitische wereld te leven.

De afdeling van de islamitische ummah alhier bevindt zich in de krochten van de Nederlandse samenleving als parallelle leefgemeenschap, afgesloten met een hele dikke eikenhouten deur die door deze mohammedaanse gemeenschap

angstvallig wordt dichtgehouden voor “foute kafir” invloeden, geen integratie laat staan assimilatie. De PVV beukt erop met een zware sleg maar de effecten zijn nihil omdat de deur door de dikte bestand is tegen de mokerslagen. Het gereedschap waarmee FvD te werk gaat bestaat uit een koevoet, langzaam maar zeker geeft de deur zich gewonnen, niet bestand tegen het venijn van het wrikken en uiteindelijk springen slot en scharnieren eraf…

Met deze regels grijpt FvD -zonder het erop toe te spitsen- in op de islamitische scholen èn moskeeën. Controle, handhaving en sanctionering is waar het uiteindelijk om draait. Door deze manier van handelen waarbij geen sprake is van uitsluiting weet zij haar potentieel te ongekende hoogte te laten groeien. Deze methode zal zoveel meer effect sorteren dan de manier waarop de PVV al jaren aan de weg timmert, een doodlopende weg zo is inmiddels gebleken waarbij Zeepertje overigens van mening is dat beide partijen noodzaak zijn in ons land.

 • Baudet in verhit debat met Rutte over immigratie
 • groet, Zeepertje

  Pics | Own/YT/TV/Tweets

  Also Published on Fenixx.org

  🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

  🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


  Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.