Feministen van nu zijn de nieuwe vrouwenhaters

Er is veel geschreven over de absurde Women’s March die onlangs in Washington plaatsvond. Feministen uit de hele wereld kwamen dapper bij elkaar uit protest tegen een man die helemaal niks gedaan heeft tegen vrouwenrechten. Dat deden ze uit “solidariteit” met een religie die openlijk vrouwenslavernij in praktijk brengt en er mee wegkomt.

Goedprater
De organisator van de Women’s March is een Saoedische goedpraatdame die dezelfde sharia ophemelt die er voor zorgt dat in landen als Saoedi-Arabië vrouwen als eigendom worden beschouwd. Desalniettemin leidde islamiste Linda Sarsour een groep van goedgelovige, geprivilegeerde, onbenullige feministen door de hoofdstad. Elke bebaarde jihadi op de planeet moet zich rot hebben gelachen, omdat de vrouw die door hem wordt onderdrukt te horen krijgt dat Westerse feministen niet om haar geven en zelfs voor zijn bevoorrechte positie de straat opgaan.

womens-marchLos van die stupide vrouwenmars heeft de weken erna iets anders dat me opviel mij gesterkt in de overtuiging dat het moderne feminisme niets, maar dan ook niets te maken heeft met vrouwenrechten. In feite zijn die rechten bedreigend voor hen. Feminisme is nu de vijand van vrouwen. Feministen hebben niet alleen besloten ’s werelds meest vrouwenhatende religie te steunen, ook bieden ze onwrikbare steun aan man-vrouw transseksuelen aan, opnieuw ten koste van echte vrouwen (nee, niet “cis-vrouwen”).

Pussy Hats
In de eerste plaats werd mijn aandacht getrokken door een artikel van een zekere Marie Solis. Solis heeft flinke moeite met de Pussy Hats die werden gedragen door degenen die protesteerden tegen het presidentschap van Donald Trump. Ze maakt bezwaar hiertegen omdat transseksuelen worden buitengesloten als je de vagina als deel van het vrouwelijke erkent. Transseksuelen hebben geen vagina, is de redenering, dus vagina’s zijn fout.
pussy-hatsVolgens sommige hedendaagse feministen zijn vagina’s dus kwetsend. Dit is wat ze schreef: “Hoewel ze slim verzonnen zijn, zetten Pussy Hats de toon voor een mars die onmiddelijk de aandacht op geslachtsdelen vestigt ten koste van de transgender gemeenschap. Borden met “Pussy power,” “Viva la Vulva” and “Pussy grabs back” zenden allemaal een duidelijke repressieve boodschap aan transvrouwen, in het bijzonder: het hebben van een vagina is wezenlijk voor het vrouwzijn”.

Deze mensen zijn onmiskenbaar elke relatie met de werkelijkheid kwijt.

 

 

leesverder>>
opiniez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.