Wat een vergiftiging…

by Zeepertje 30 januari 2017

Met steeds toenemende verbazing kijk ik af en toe het NPO journaal. Vanavond was weer zo’n avond. Ik heb eens wat zitten klokken en checken qua onderwerp. Om een tweedeling te maken van wat de NPOlicor lezer Rob Trip ten gehore bracht in 25 minuten, werden daarvan 14 minuten gewijd aan bashing en vergiftiging. Het overige aan items was wat nietszeggend geneuzel.

Wat een gepiep en gejank overal in de wereld. Althans, wanneer het gaat om moslims en Trump en wat voor kwaad en onbegrip de genoemde gebeurtenissen wel niet overal in de “gemeenschappen” teweegbrengen.

justin-trudeau-canadaAllereerst het openingsshot over de, volgens de Canadese premier Justin Trudeau,  terroristisch daad, doelend op de schietpartij die eindigde in een bloedbad in de moskee waar de “gebedsdienst” in “volle gang” was, in het normaal zo rustige Quebec. En natuurlijk was de goedmens burgervader premier Couillard van Quebec zeer bereidwillig even voor de camera te melden dat we ons niet moeten afsluiten maar een open, inclusieve en vreedzame samenleving moeten blijven nastreven.

De Canadezen zijn het meest dhimmitude volk op deze aardkloot met een zeer ruimhartig immigrantenbeleid waar volgens de NPOlicor de meerderheid van de bevolking achterstaat. Er wordt terstond een oikofobisch baardfiguur gevonden die vindt dat “ze” heel wel integreren. Hij vindt het verschrikkelijk. Vorige zomer tijdens ramadan ook al een varkenskop op de stoep van dit islamitisch cultureel centrum.

Nu schroeven de Nederlandse moskeeën hun beveiliging ook op als reactie op de aanslag in Quebec. Een strikt deurbeleid en een camera voor ‘t filmen van alle bezoekers. Het gaat hierbij niet alleen om de veiligheid van de bezoekers maar met deze maatregelen willen de moskeeën als statement ook hun bezorgdheid uitspreken. En ja, het volgende shot is daar de jankende moslim die het gelijk heeft over de tendens van groeiende moslimhaat en islamofobie; “Hiermee willen wij een signaal afgeven omtrent die toename, moslimhaat moet dus ook serieuzer genomen worden en dat moeten we met z’n allen aanpakken.” De brandbom bij de moskee in Enschede wordt nog even aangehaald als ook de hakenkruis dreigbrief bij een aantal islamitische gebedshuizen. En als klap op de vuurpijl de brand in de Culemborgse moskee in aanbouw. Volgens de moskeeën stapelen de incidenten zich op en is de angst binnen de islamitische gemeenschap groot, hoewel volgens de nationaal coördinator terrorismebestrijding is er geen aanleiding voor extra veiligheidsmaatregelen.

mosque-attack-quebec-tweet-de-blasio-nyVia een handig bruggetje springt onze Rob Trip soepeltjes over naar de angst onder moslims eveneens in Amerika. Burgemeester de Blasio van New York tweet; “Politie NY extra beveiliging moskeeën in de stad, we moeten allen waakzaam blijven en zeg het wanneer je iets ziet.” De NPOlicor verslaggever ter plaatse interpreteert  de Blasio als geeft hij het signaal; “Wij gaan de moslims beschermen” Die verslaggever Arjan van der Horst begint over een heeeele reeks aan incidenten tegen moslims sinds de verkiezing van president Trump zoals bedreigingen, uitschelden en vrouwen die onvrijwillig hun hoofddoek thuis laten. En afgelopen weekend de moskee in Texas die in brand volledig in vlammen op ging. Een enorme stijging was te zien aan “hate crimes” tegen moslims het afgelopen jaar, het hoogste niveau sinds 11 september en het inreisverbod zorgt alleen maar voor meer onrust bij moslims want zij zien dat als een maatregel die specifiek gericht is tegen hun gemeenschap.

Onze eigen NPOlicor Rob Trip gebruikt het inreisverbod hier wederom als handig bruggetje om te beginnen over het omstreden decreet van Trump met kreten als chaos en verwarring sindsdien.  islamic-state-white-house-isis-flagTrump is content over de werking maar onze van belasting gesponserde MSM waagt dat te betwijfelen door te stellen dat het er van afhangt hoe je er tegenaan kijkt waarop wat goedmensen in beeld gebracht worden met een “Trump has got to go” meisje dat het altijd lekker doet voor de kijker. Ook een geflipte femi-troll met zo’n poezenmuts en  wat onversneden haat tegen Trump ontbreekt hier natuurlijk niet terwijl volgens onze NPOlicor prediker ter plaatse de Trump-aanhang zich nu wat stil lijkt te houden…

Er wordt dan ook nog een republikein in de persoon van John McCain gevonden die wat twijfels uit voor de camera. Ook een gif spugende democraat in de personage van gouverneur van Washington ligt voor het opscheppen om even dat plan te bashen met kreten als incompetent, futiel, provocerend en gevaarlijk. Dat spat voor de kijker even lekker van het scherm… “Deze regering kan niet eens een begrafenisstoet van 2 auto’s regelen”, zo besloot hij zijn gal.tweet-trump-announcement-travelban

Maar natuurlijk had Trump daar zijn redenen voor zoals hij in een tweet liet weten;

Volgens onze Arjan van der Horst is er verwarring omtrent de mensen voor wie het inreisverbod geldt. Hij zegt dat het Witte Huis zelfs de uitspraken van rechters lijkt te negeren maar hij kan tevens niet anders dan constateren dat er miljoenen Amerikanen zijn die op dit punt van het inreisverbod volledig support geven aan Trump.

trump-steve-bannonRob Trip plugt ondertussen door op dit inreisverbod naar het kleine groepje invloedrijke medewerkers waaronder de voormalig eindredacteur van Breitbart Steve Bannon, nu strategic chief,  die dit alles bedacht zouden hebben. NPOlicor classificeert Breitbart en passant als uiterst rechts en linkt Bannon als leidende figuur aan de Alt-right beweging, een platform voor blank nationalistische groepen, sommigen met fascistische trekjes…

Trump lijkt nu een soort schaduwregering in het Witte Huis te willen vormen met een hele kleine kliek van adviseurs om zich heen aldus Arjan van der Horst. Hij heeft afgelopen weekend een drastische hervorming van de nationale veiligheidsraad doorgevoerd. Bla bla decreet,bla decreet blablabla decreet… Het is voor de goedmens een heerlijk woord kennelijk want de kreet decreet wordt in deze MSM NPOlicor aflevering liefst 9 keer gehanteerd.

De vraag of Nederlanders getroffen worden met een paspoort uit één van de zeven moslim landen brengt NPOlicor bij de KLM die hier niets over wil mededelen. De vereniging van verkeersvliegers zegt dergelijke passagiers niet mee te kunnen nemen. Boetes van de Amerikaanse regering van tienduizenden euro’s zijn dan het mogelijke gevolg alwaar de Tweede Kamer een hoorzitting over wil.

Doorschakelend op het inreisverbod worden we meegenomen naar Mexico want de muur, de importheffingen en de reacties moeten uitgekauwd. Na een frivool bandje kermende Mexicanen komt de eerste Trump-pop in beeld die verderop afgeslacht zal worden. Wat “willekeurige” Mexicanen wordt naar hun mening gevraagd waarop respons met woorden als slecht mens, gewetenloos, autoritair, naar de hel… trump-pop-mexico-kinderen-zwaardEen verslaggever ter plaatse braakt; “Dit is wat veel Mexicanen graag zouden willen… hun woede afreageren op die gehate buurman uit het noorden” terwijl op de achtergrond een kind met een zwaard of mes de Trump figuur die aan een boom hangt aan stukken slaat. “De Mexicanen zijn verenigd in hun afkeer van Trump maar wat moeten ze met hem aan”, zo zegt hij. Terwijl de reporter misselijkmakend zijn gal spuugt verslag doet, blijft het kind op de achtergrond Trump vermoorden terwijl de omstanders luid applaudisseren.

Inmiddels zitten we op zo’n 14 minuten van de 29 en komen er in de resterende 10 minuten nog wat onbelangrijke topics voorbij als de AOW leeftijd, een vervolging van clubje dat blootfoto’s had gepubliceerd, pensioenen die niet omhoog gaan, TU Delft winnaar snelle hyperloop, Bouterse decembermoordenproces hervat, tekort ict-ers,  hoogwatergevaar en tenslotte het weer…

nos-msm-media-propaganda-boycotOm deel 1 samen te vatten kun je stellen dat de mohammedanen zich reeds 1400 jaar misdragen op deze aardkloot en dat volgens hun Koran en overige literatuur moeten blijven doen voor ene Allah en derhalve steeds meer het broodnodige tegengas krijgen om ze meer en meer in te dammen. Eindelijk is er iemand opgestaan in een niet onbelangrijk land van de wereld die daar daadwerkelijke stappen op gaat ondernemen omwille van de geciviliseerde wereld.

En dan nu het overige nieuws…

 

NPO, het blijft vergif voor het volk

8 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.