Terwijl Duitsland 93 miljard aan asieleisers uitgeeft, verarmen haar gepensioneerden in toenemende mate


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)

To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!

Weg met islam!


You want real free speech? No censorship? Join, GAB.AI

De Duitse belastinbetaler draagt miljarden bij aan de 1.5 miljoen asielzoekers die in het land aangekomen zijn. Reeds in 2016 is 93 miljard euro gereserveerd voor de komende jaren.

Ondertussen worden de gepensioneerden in Duitsland in toenemende mate arm. Betrouwbare bronnen laten zien dat 15% van de gepensioneerden in het land op de armoedegrens leven en dat aantal neemt in rap tempo toe.

Hieronder een verhaal van een oudere gepensioneerde dame die haar hele leven heeft gewerkt om een pensioen op te bouwen maar nu elke dag met armoede wordt geconfronteerd. Op het einde breekt ze in tranen uit omdat ze zich niet een aangepaste rolstoel kan veroorloven die haar wat meer bewegingsvrijheid zou kunnen geven.

 • Gepensioneerden komen nauwelijks rond in Duitsland
 • Fijne dag!

  Pics | Own/YT/TV/Tweets

  Source:VoiceOfEurope>>
  Also Published on Fenixx.org

  🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…👉

  🗞The world at your feet within ONE key stroke through this DAILY newswire👌

  Geef een reactie

  Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

  WordPress.com logo

  Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

  Facebook foto

  Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

  Verbinden met %s

  Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.