Moslim gezin verkracht, knevelt en wurgt christelijk meisje voor de ogen van haar vader


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

Een 17-jarig christelijk tiener meisje werd onderworpen aan geweld, werd gemarteld en vermoord door een moslim gezin:

Het moslim gezin, Asif, Muhammad Kashif, Muhammad Tariq Pasran, Muhammad Ismael, samen met Asif’s vrouw en nog een andere vrouw drukten Kainat’s benen en armen neer… Het moslim gezin had een touw rond de nek van het christenmeisje gebonden en wurgden haar. Ondanks de smeekbede van haar vader vermoordden ze haar voor zijn ogen.

Het barbaarse geweld tegen christenen gaat door terwijl degene die doen alsof ze voor mensenrechten en democratie staan wederom hier angstvallig stil blijven. Sterker nog, ze noemen ieder die een hart heeft voor dit soort vervolging “islamofoob.” Dit verhaal is in het bijzonder wreed daar het gehele moslim gezin deel nam aan deze marteling vlak voor de ogen van de vader van het christenmeisje.

“Pakistani Christian Teen Raped, Then Tied Down and Murdered in Front of Father by Muslim Family,” Black Christian News Network One, May 12, 2018 (thanks to The Religion of Peace):

Een 17-jarig christelijk tiener meisje in Pakistan is vermoord nadat ze was vastgebonden, gekneveld en vervolgens dood gewurgd door een moslim gezin vlak voor de ogen van haar eigen vader, volgens vermelding omdat ze haar huishoudtaken niet naar tevredenheid van de moslim familie deed.

Christenen in Pakistan meldden dinsdag dat de moord op Kainat Salamat, dochter van Salamat Masih, afgelopen week plaatsvond in Kamonki, in het Gujranwala district.

Masih vergaarde eerst informatie om de misdaad te rapporteren op 6 mei, verklarend tegen de politie dat hij aankwam om zijn dochter te bezoeken thuis bij het gezin van Muhammad Asif, waar zij als thuishulp werkte sinds haar elfde.

De vader vertelde dat hij samen met een andere persoon zag hoe de moslim familie, Asif, Muhammad Kashif, Muhammad Tariq Pasran, Muhammad Ismael, samen met Asif’s vrouw en een andere vrouw Kainat’s benen en armen neerdrukte.

Het moslim gezin had een touw rond de nek van het christenmeisje gebonden en waren haar aan het wurgen. Ondanks de smeekbede van de vader hebben ze haar recht voor zijn ogen vermoord.

De vader voegde in het rapport toe dat zijn dochter, die maandag begraven was, vermoord was omdat ze schoonmaakwerk niet naar behoren had verricht.

De British Pakistani Christian Association vermeldde de dood van het meisje ook, onthullend dat het lijk naar het Civil Hospital Gujranwala gebracht was voor post-mortem onderzoek. Aldaar vonden doktoren bewijs dat het tienermeisje verkrachting had ondergaan…

Fijne dag!
Ps. De islamitische normen en waarden komen rechtstreeks uit de koran/hadith van hun heilige profeet Mohammed die als perfect voorbeeld geldt voor elke moslim, ook hier in Nederland!

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Source:Jihadwatch>>
Also Published on Fenixx.org

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…👉

🗞The world at your feet within ONE key stroke through this DAILY newswire👌

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.