Paus Franciscus doet dringend verzoek aan natiestaten zoveel mogelijk migranten op te nemen omdat Europa worstelt met een overstroming van mensen gered uit de Middellandse Zee


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-Sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

  • De nieuwe populistische regering van Italië probeert de aankomst van geredde migranten te verminderen
  • De paus zei dat landen zoveel immigranten zouden moeten opnemen als ze kunnen integreren
  • Hij hernieuwde ook zijn kritiek op het immigratiebeleid van de Trump-regering

Paus Franciscus drong er gisteren bij de landen op aan zoveel mogelijk vluchtelingen op te nemen en te investeren in de landen van herkomst van migranten, vooral in Afrika, om hen te stoppen zich wanhopig tot mensenhandelaren te wenden.

De nieuwe populistische regering van Italië probeert de aankomst van geredde migranten te verminderen, maar de paus prees zowel Italië als Griekenland omdat ze ‘meest genereus’ waren in het opnemen van op zee geredde migranten.

‘Elk land moet dit doen met de omzichtigheid van de overheid en zoveel mogelijk vluchtelingen opvangen, zoveel als het kan integreren, opvoeden, banen schenken’, zei hij.

De paus hernieuwde ook zijn kritiek op het immigratiebeleid van de Trump-regering, daarmee de rooms-katholieke bisschoppen in de Verenigde Staten steunend, die veroordeling hebben uitgesproken voor het scheiden van kinderen van ouders die het land illegaal binnenkomen.

Francis steunde Europese voorstellen goed om banen en onderwijs in Afrikaanse landen te ontwikkelen.

Italië en andere EU-landen aan de frontlinie van de migrantencrisis hebben aangedrongen op meer ontwikkelingshulp aan Afrika, zodat arme mensen daar hun leven niet in handen van mensenhandelaren zullen wagen.

‘Zoveel Europese regeringen denken aan een urgent plan om intelligent in die landen te investeren, banen en onderwijs te geven,’ zei Francis.

Hij refereerde niet aan de nieuwe populistische regering in Italië, die door NGO’s geleide migrantenreddingsschepen heeft verboden om af te meren.

De EU heeft erop aangedrongen geen nieuwe “Guantanamo Bay” te creëren met haar geplande centra voor de verwerking van migranten in Noord-Afrika.

Er zijn gesprekken gaande met VN-agentschappen over plannen om zogenaamde ‘regionale ontschepingsplatforms’ op te zetten in landen als Algerije, Egypte, Libië, Marokko, Niger en Tunesië.

De paus toonde zich ook ontzet over het feit dat migranten op smokkelaarsbootjes in de Libische wateren worden teruggestuurd en hen teruggeven aan het wetteloze Libië.

Veel mensenhandelaars zijn gevestigd in Libië en wanhopige migranten worden in gevangenissen gegooid en blootgesteld aan foltering en ander misbruik.

‘De gevangenissen van de mensensmokkelaars zijn verschrikkelijk, verschrikkelijk, zoals de concentratiekampen van de Tweede Wereldoorlog,’ zei Francis.

Francis’s reis naar Genève was erop gericht de eenheid tussen christenen te bevorderen, onder meer door concreet samen te werken voor vrede en gerechtigheid in de wereld.
President Donald Trump heeft deze week beleid teruggedraaid waarbij kinderen van immigranten van hun ouders worden gescheiden nadat ze zonder toestemming de Verenigde Staten zijn binnengedrongen.

‘Ik sta achter wat de bisschoppen zeggen,’ zei de paus, verwijzend naar de leiding van de Amerikaanse bisschoppenconferentie, die de scheidingen als ‘immoreel’ aan de kaak stelde.

Bron>>
groet, Zeepertje

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Fenixx.org

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.