En zo begint het, de dwang volgt spoedig


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-Sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

Utrecht | Grote groep bukbidders eist publieke ruimte op na oproep mede-mohammedanen tot gedenken vermoorde collega bukbidster.

Zag je tot nu toe wel eens een verdwaalde dwaas her en der met z’n reet in de lucht om die maangod aan te roepen, dit keer zijn we echt weer een stadium verder. Nadat in Utrecht afgelopen donderdag 21 juni een 70-jarige vrouw van de religie der vrede was neergestoken door haar eveneens belijdende 70-jarige man -mogelijk uit naam van die religie van de vrede- is door mohammedanen massaal gehoor gegeven aan een oproep tot een herdenking en “grafgebed” in de lokale Sayidina Ibrahim moskee in de Utrechtse wijk Kanaleneiland.

Honderden islamitische bukbidders waren bijeengekomen met als gevolg dat de kazerne te klein was om de satanisten te herbergen. Er werd publiek terrein geconfisqueerd om het Westen-vijandig ritueel ten uitvoer te brengen. De geknipte beelden uit een videoverslag van RTV-Utrecht geven een goed beeld zoals de toekomst er meer en meer uit zal gaan zien. Spandoeken over de “Ummah”, krijsende bukbidders, schallende minaretspeakers… Het gaat dezelfde kant op als in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk waar het tot wekelijks terugkerende beelden behoort.

En wij? Wij geven ze de ruimte om hun antichrist allah op openbaar terrein aan te roepen.

Vergunningen worden niet aangevraagd -zoals we dat bij herhaling hebben kunnen zien bij verschillende aangelegenheden- maar wij stellen ons dienstbaar op om “alles in goede banen te leiden.” We stellen ons op als eersterangs dhimmies en als tweederangs burgers.
Friezen die een aantal activisten tegenhouden op de Afsluitdijk worden vervolgd terwijl islamieten die omwille van voetbal, verkiezingen of vanuit religieuze beweegredenen hun dwang tonen, geen strobreed in de weg wordt gelegd, “Wij zijn hier de baas” Went u maar aan het beeld, het zal alleen maar intensiveren in hoedanigheid, dwang en frequentie zolang wij worden bestuurd door de huidige landverraders, onze ordehandhavers iftarrend in hun broek schijten, en we zelf weigeren om op te staan. Wij blijven zó dom, telkens weer in de linkse leugens geloven en wederom als zodanig te kiezen, en ja, een VVD moet u daar ook onder scharen. Er zijn maar twee politieke alternatieven om ONZE maatschappij te redden.

De mohammedanen gaan zegevieren en wij helpen ze daar een handje bij.
groet, Zeepertje

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Fenixx.org

🗣 Your gateway to worldwide news in multiple languages with over 500 ALWAYS up-to-date links…

🗞The world at your feet through this DAILY newswire👌 within ONE key stroke👇


Please share on Fakebook because “Wil Zeepertje” is rewarded with another 30-day ban,TY

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.