Apologeet en opper-apologeet – altijd kan het weer erger


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

Misogynie, pedofilie en necrofilie toegepast binnen en geassocieerd met de islam, om maar een paar dingen te noemen. Gaat het Westen dit alles nu ook binnen de “Filatelie” promoten?

In het kader van; “Wat is dan (zelf)islamisering”

Het paasweekend heeft Zeepertje –naarstig op zoek naar mogelijkheden om centjes te genereren want ja, geen Mohammed en niet uit Arabische regionen terwijl er wel vreten op de plank moet hè- een dag chagrijn gehad tijdens het uitzoeken van zijn postzegelverzameling. Ja, “what the fuck” denkt u waarschijnlijk. Evengoed wel aardig om dit voorval met u te delen hoewel uw interesse mogelijk heel ergens anders ligt.

Jarenlang ligt alles omtrent verzamelen stil maar gelooft u mij dat ik vroegah heel fanatiek was en met grote regelmaat veilingen en beurzen bezocht. Dit alles heeft destijds geresulteerd in zo’n 20 meter kastruimte met spul om nu uit te zoeken. Zeepertje gaat natuurlijk niet alles ongezien de markt oppleuren (bekend woord in een andere context) en er moet dus nogal wat uitgezocht en gesorteerd.

Op een zeker moment heb ik een boek USA beet om er een waarde indicatie aan te geven en mijn oog valt onmiddellijk op een nietszeggend zegeltje met een goudkleurig Arabisch teken erop. De tekst die erbij stond was “EID greetings”. Gelijk zat ik op een kookpunt, wat is dit voor ontstellend dhimmi-gedrag, die achterlijke islamieten met het doel en als opdracht uit de koran om jou een koppie kleiner te maken een fijn feest wensen? Het gruwelijk martelen van dieren door halal slachting naast het reciteren van het volledige haatboek met satansverzen gericht op jihad tegen de kafir wordt dus hiermee ondersteund wanneer je als land zo’n postzegel uitgeeft, USA of all countries!

Enfin, weggestopt en verder geploeterd. Het bleef door m’n kop spoken; “hoe is het toch mogelijk dat mensen vanuit naïviteit en onwetendheid ZOO dom zijn.” Het liet me niet los en ik ging eens zoeken in de gehele westerse wereld naar landen die ook zulke walgelijke zegeltjes hadden laten drukken.

Kijk, al die islamitische landen promoten dat volop, moeten ze zelf weten natuurlijk, die afzichtelijke troep is een goede afspiegeling van dat volk, hier een voorbeeldje uit 1950 van hoe het voormalige Perzië, (nu Iran) nadat ze de Sjah eruit hadden geflikkerd, een ommezwaai maakte in de soort zegels, dat ziet u, zelfs al heeft u er geen ene reet verstand van…

Allemaal van die maffe islamidioten tegenwoordig op de Iraanse frankeringspapiertjes, ayatollahs als haatimams. Ze hebben de koran als leidraad in hun doen en laten en dwingen dat bij anderen ook af zoals bij zo’n Sigrid Kaag.

En dan het volgende, bekijk t eens goed. Om te beginnen een hoop bloed, de AH notering (en nee, da’s geen AlbertHeijn) hetgeen aangeeft dat ze volgens de kalender van die moordenaar leven, in de islamic republic.

BLOODY islam

Ook Turkije heeft het altijd hoog opgehad met de islam en moskeeën op hun zegels, zelfs in het Ottomaanse imperium, Erdogans natte droom. Voor de vele voormalig Franse koloniën geldt hetzelfde.

Maar goed, het navolgende vond ik wereldwijd aan EID-support door geciviliseerde landen. USA en Canada. De overkant van de plas dus.

Zweden houdt het vooralsnog bij een haathut op n postzegel. Ongetwijfeld zijn er meer niet-islamitische landen met een moskee op een postzegel… En ja, wanneer landen dit soort dingen doen (en ook steeds nieuwe uitgiften bij verandering van de frankeerwaarde) moet je daar beter niet naar toe (voor Fub z’n Exodus-project)

Beschamend en triest! Zal Nederland binnenkort ook zover komen?

Fijne dag!
Ps. Kosher slachten is qua dierenmarteling overigens net zo’n ding!

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.