Thierry Baudet: ‘Achteraf denk ik van meer dingen: had ik liever niet gezegd’

‘Het leven is zo kort. Vandaar dat ik Forum ook de partij van de liefde noem’

‘Hij leest geen krant, kijkt geen tv en schrikt van die ‘afgrijselijke popcultuur’. Zelf schreef politicus Thierry Baudet een ‘heel geslaagde, diepzinnige roman’ en wil hij ­- nee móét hij – het land redden als premier. ‘Ik denk aan het leven van mijn kleinkinderen.’ De politicus werd maandag door het Avrotros-actualiteitenprogramma EenVandaag uitgeroepen tot politicus van het jaar

/’Ik ben liever oprecht en zelfverzekerd, dan vals bescheiden.’…

/’Ergens ben ik ertegen. Het is nodig omdat de gewone media zo slecht zijn, omdat er zo’n gekleurde berichtgeving is, omdat je niet meer door die politieke correctheid heen kan breken. Wij moeten de sociale media gebruiken om kiezers te bereiken. Maar ik denk dat het almaar connected zijn ons menszijn fundamenteel bedreigt.’…

leesverder>>
volkskrant

We zetten de nieuwe peiling er gelijk maar even bij…


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.