Islamitische besnijdenis vanaf volgend jaar volledig vergoed.

In een financieel rapport voor volgend jaar was te lezen dat de besnijdenis voor moslims volledig vergoed zal worden. Nu moeten moslimgelovigen een deel van een besnijdenis nog terug betalen.

“We moeten meer rekening houden met het islamitische cultuur, ook in de zorg. Om een besnijdenis zo goed mogelijk te laten verlopen is hygiëne één van de belangrijkste factoren waar moslimgelovigen vaak niet bij stil staan. Daarom werd er in 2013 een wet ingediend waarbij moslimgelovigen hun kinderen konden laten besnijden in het ziekenhuis.”, aldus Edith Schippers van Volksgezondheid.

Maar lang niet alle moslimgelovigen zijn er blij mee dat er betaald moet worden voor een besnijdenis. Vaak gaat het om mensen die financieel moeilijk rond kunnen komen. Met een bijstandsuitkering van maar 1750 euro per maand komen veel asielzoekers niet rond…

leesverder>>
nieuwsplaats

En nog vragen mensen zich af;

Wat is dat dan, islamisering?

  • Older Child Circumcision at Pollock Clinics

11 Comments

  1. Een operatie uitvoeren zonder medische indicatie in een ziekenhuis? waar is de ethiek van deze mensen? Los van het feit dat het een verminking is die een kind moet ondergaan. Het is pure kindermishandeling!

    Geliked door 1 persoon

  2. ze kunnen niet rondkomen van een uitkering van “maar”” 1750 per maand????? verdorie, dat is meer dan ik in de maand verdiende met 36 uur werken!!! en dan nog aan kindermishandeling doen ook nog, dat nog vergoed krijgen ook ……………. pfff, nou ben trots op jezelf zou ik zeggen, bah bah bah

    Geliked door 1 persoon

  3. Gekopieerd van de satirische website Nieuwsplaats. Oftewel: nep. ‘Islamitische besnijdenis wordt vanaf volgend jaar volledig vergoed’ is dus niet waar.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.