Jihad attack; Zwarte islamdeken rolt zich verder uit over ons “verloren” Nederland


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

Verbijstering, frustratie, woede en verdriet zijn emoties die zich van mij meester maken. Het is nog vroeg deze ochtend als ik mijn gedachten voor u neer leg terwijl via een mainstream shitkanaal het ene na het andere bericht over uitslagen van de gemeenteraadsverkiezingen mij verder tot waanzin drijft.

Eén grote droefenis met maar één lichtpuntje en dat betreft de groei van de lokale partijen. Grotendeels is dit te danken aan het ongenoegen van het volk over het zittende establishment en niet zozeer aan het beleid van deze partijen.

Er is een gevoelige jihadistische aanslag gepleegd op Nederland door islam. Maar er zijn geen doden gevallen, hoor ik u denken. Nee, dat klopt. Maar er zijn vele vormen van jihad waarvan fysiek geweld door bijvoorbeeld een opblaasislamiet er maar eentje van is. Hier is sprake van jihad door infiltratie.

De partij DENK, waarvan de agenda wordt gedicteerd door de koran, is in tal van gemeenten binnengedrongen in de raden waarbij ze vaak groter zijn dan de Partij voor de Vrijheid. “Shariarisering is on it’s way. ”
U zult denken; “ach, het zijn maar een paar zetels.” Twee, drie of zelfs vier zetels, de islam heeft definitief een voet tussen de deur in ons overheidsbestuur. Aangezien de aanwas van kroost bij de islamitische allochtoon groter is dan bij de autochtoon, zal dit zijn reflectie hebben naar de toekomst op het aantal zetels in de gemeenteraden als ook in de Tweede Kamer op landelijk niveau. Dwingender zal islam zijn invloed uitoefenen op ons autochtonen waarbij we steeds meer, op legale wettelijke wijze ons hebben te voegen naar regelgeving die uiteindelijk (mede) tot stand zal komen door deze islamitische partij(en), regelgeving die gebaseerd zal zijn op de wetten van Allah.

Natuurlijk wordt op taqiyyaanse wijze door dergelijke partijen gepretendeerd dat zij een partij zijn voor “alle” Nederlanders. Heeft u zich wel eens bezig gehouden met hun gedrag, visie, voor welke groepen zij zich hard maken en waar zij wel en niet mee instemmen? Het Nederlandse volk in grote getale niet, getuige deze uitslag. Een uitslag waarbij “hoogopgeleiden” en het stadse volk massaal Groen Links hebben verheven tot grootste partij. Groen Links dat de grenzen nog verder open wil zetten voor islamieten, Groen Links als de grootste bondgenoot van hun toekomstige islamitische moordenaars, Groen Linkse naïevelingen die blind zijn voor wat zich allemaal aan geweld voordoet vanuit islamitische basis wereldwijd, Groen Links die met een “feeding the crocodile” houding denkt dat er op een zinnige manier is om te gaan en samen te werken met de islam. Het gif van de linkse indoctrinatie heeft zijn werk (wederom) gedaan. De linkse vergiftiging vanuit de instituten (hoogopgeleiden, UGH) en de publieke omroep is totaal. “We are lost”

Oke, partijen als SP en PvdA hebben genadeloos op hun flikker gekregen maar betreffende het establishment is het nog steeds stuivertje wisselen tussen de leugenaars en hypocrieten van VVD en CDA als grootste partijen met de eveneens schijt-aan-het-volk-dat-zn-muil-moet-houden partij D666 als tweede. Het kuddevolk van Nederland is achterlijk, dom, naïef en suïcidaal. Het kuddevolk heeft zich niet en nooit verdiept in wat de islam nu werkelijk inhoudt. Maar wel staat het kuddevolk op en protesteert bij een clipje van de Partij voor de Vrijheid waarin een aantal kernen van de islam worden geëtaleerd. Maar die waarheid is hen vreemd, zei blaten als schapen, niet gehinderd door enig gebrek aan kennis. RACIST! en ISLAMOFOOB! zijn doorgaans de laatste geluiden in een “woordenwisseling” met dat geteisem.

Dit kuddevolk blijft maar stemmen op leugenaars en hypocrieten van de elite. Gaan we dezelfde kant op als Zweden, UK, Frankrijk of Duitsland? Misschien is het de hoogste tijd voor een andersoortige jihad, gewoon, om dit kuddevolk de realiteit in de bek te drukken zodat ze wakker worden uit hun roze droom. Of is Nederland reeds verloren?

Have a nice day, Zeepertje

Pics | Own/YT/TV/Tweets


Also Published on Fenixx.org

Please share on Facistbook because Zeepertje is suspended again for 30 days until March 28, ThankYou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.