Speciale moslim gevangenis in Berlijn want islam betekent “Vrede”


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

Alvorens deportatie eerst in Berlijnse gevangenis

Berlijn – In de Berlijnse wijk Lichtenrade worden in aanvulling op een slaapzaal voor senioren en een kleuterschool, binnenkort islamitische daders gehuisvest. Dit meldt Berliner Morgenpost, er wordt de komende maanden een nieuw detentiecentrum gebouwd, uitsluitend bestemd voor islamieten.
De geplande gevangenis moet eerst worden herbouwd voor de nieuwe gevangenen.

Deze mogen daar alleen worden ondergebracht tot hun deportatie. Er hoeft niet volledig herbouwd te worden tot een gevangenis omdat het gebouw tot nu toe als jeugddetentiecentrum werd gebruikt.

Na enige bouwwerkzaamheden moeten islamitische daders nog dit jaar naar het detentiecentrum in Kirchhainer Damm gaan. Een aantal van tachtig a negentig kan hier verblijven.

Ongeveer de helft van hen heeft een Duits paspoort, dus ze kunnen niet worden uitgezet. Mogelijke buitenlandse islamieten moeten Duitsland weer verlaten, dit zal van tevoren door de autoriteiten worden gecontroleerd.

Een andere overweging is om islamitische daders uit andere deelstaten ook in het hoog beveiligde Berlijnse detentiecentrum onder te brengen.

De plannen voor het bouwproject zullen maandag worden gepresenteerd door het districtsbureau Schöneberg.

Bron: Tag24

Met een politiek correct filmpje van Bild waarin duidelijk gesteld wordt dat de koran leert elkaar lief te hebben… en dat niet alle moslims de schuld hebben… blablabla (3:33)

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Fenixx.org

Please share on Facistbook because Zeepertje is suspended again for 30 days until March 28, ThankYou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.