Hoe lang nog voor we overgaan tot ontzetting en bevrijding van de islam?

Een kort filmpje los van alle immer negatieve islam nieuws om uw patriottisch bloed sneller te doen stromen.

Er is maar één uitweg meer, gezien de houding van de heersende elite ten aanzien van de islamisering en de voortschrijdende influx van islamieten en andere gelukszoekers. De Visegrad landen lijken de kar weer te gaan trekken door zich te weren tegen de Europese dictatuur. Blijft ons patriottisch vuur een waakvlam? We zullen ons moeten organiseren om weerstand te kunnen bieden tegen de toenemende islamitische dominantie…

 • Islam haat polytheïsten
 • Islam haat christenen
 • Islam haat joden
 • Islam haat atheïsten
 • Islam haat boeddhisten
 • Islam haat vrijheid van meningsuiting
 • Islam haat discussie
 • Islam haat democratie
 • Islam haat vrijheid van expressie
 • Islam haat muziek en kunst
 • Islam haat ieder die (gegronde) kritiek heeft op de islam
 • Islam haat vrijheid van denken
 • Islam haat Westerse wetten
 • Islam haat ALLES wat NIET islamitisch is (dat moet allemaal DOOD)
 • Islam heeft maar één doel; Een kalifaat, dar-al-islam met sharia wetgeving

Islamisering is de weg voor de islam om dat te bereiken, een langzame doch gestage verovering op het Westen. En linkse naïviteit en appeasement dragen daar maximaal in bij. Links tuig verdedigt dan ook bij hoog en laag een kreet als “Islamofobie” die vanuit de islam verzonnen is om iedereen en alles de mond te snoeren aangaande kritiek richting de islam en alles wat daaraan gerelateerd is.

Links schorem in onze Tweede Kamer of in Brussel heeft zich nimmer verdiept in de islam door eens die verderfelijke koran, de onzinnige hadith en de sira, de biografie van die pedofiele moordenaar Mohammed te lezen. Politiek correct wordt dat alles door hen verdedigd, niet gehinderd door enig gebrek aan kennis.

Zelfs de resulterende jihadistische daden als rechtstreekse afgeleide uit deze islamitische cult worden ge-framed, gecensureerd en goedgepraat. Sociale achterstand, racisme, onbegrip en islamofobie zijn zomaar wat termen die dan worden aangevoerd als onderliggende oorzaken van deze gruwelheden.

Nee goedmensch, het is de islam, de islam en nogmaals de islam zelf. De islam is een dualistisch bestel dat zachtmoedig jegens elkaar dient te zijn maar hard tegen de ongelovigen. De islam zelf herbergt deze haat tegen ongelovigen, de islam zelf draagt al deze haat uit door zich zo te manifesteren tegen de ongelovigen, de kafirs. Plundering, dood en verderf om te komen tot een islamitische staat. Plundering door het sociaal stelsel van een Westers land “leeg” te vreten, het is immers de “oorlogsbuit” zoals pedomohammed voorschrijft. Maar plundering ook op onze medische voorzieningen die relatief zwaarder belast worden door islamieten met meer geboorteafwijkingen door inteelt omdat incestieuze relaties door pedomohammed in die koran zijn toegestaan. Volle neef en nicht is geen probleem. Ook het uitbuiten van het financieel systeem doordat de islamiet tot 4 partners mag hebben die allen (middels scheidingstrucjes) op de “welfare” staat leven teren. Dood en verderf door jihad.

Een jihad door het zwaard zoals bloedige aanslagen maar ook rape-jihad. Een jihad door geld zoals het teren op sociale stelsels en het financieel ondersteunen van islamitische terreur (=jihad). Jihad door de mond (civil jihad) zoals het aangaan van rechtszaken tegen de kafir op gronden zoals net genoemd en vanuit een slachtofferrol, maar ook door infiltratie in overheidsorganen zoals politie, burgemeestersposten of zelfs deel uitmakend van een regering. Jihad ook door het islamitisch liegen (taqiyya) en daarmee de ongelovige te misleiden, pedomohammed zei immers zelf “Oorlog is misleiding” en in dat haatboek de koran staat ook nog eens dat Allah de beste misleider is. En dan hebben we nog de birth-jihad, de islamitische broedmachines draaien op volle toeren ter volle glorie van de islamisering, nog even los van de immigratie-jihad.

Dit alles voedend door ondersteunende activiteiten,de eis tot facilitering van uitzonderingsbeleid op het gebied van gebedsruimtes in publiek domein, halalvoer, halalhypotheken, kopvodeisen, halalzwemmen, islamitische feestdag (Ramadanmaand) erkenning, onderdrukking islamkwetsende zaken, islamitisch onderwijs en allerlei andere islamitische (sharia) regels vanuit hun “geschriften”…

En het links gepeupel gaat daar vrolijk in mee door zichzelf (en dus het gehele Nederlandse volk) steeds verder te begrenzen en de islam daarmee meer en meer ruimte te bieden hun shariaregels aan ons op te dwingen. Die dwang vanuit de islam wordt mede kracht bijgezet door onze eigen gemaakte wetten te gebruiken tegen ons, al dan niet verder uitgehold door links denkende rechters. Uitholling door toepassing op een manier en voor zaken waarvoor de wetsregels aanvankelijk helemaal niet bedoeld waren.

Vergiftiging door de islam is inmiddels overal aanwezig. Ook in het onderwijs dat veelal door links geteisem wordt gerund, vindt een enorme indoctrinatie plaats naar de kinderen toe. Gedwongen moeten zij, vanuit de gedachte van culturele verrijking, een moskee bezoeken en deelnemen aan de islamitische gebruiken en gewoontes. Zeepertje wordt van dit alles witheet en daarom heb ik voor u als lezer een filmpje uitgezocht om uw adrenaline wat te prikkelen. Hopelijk gaat het niveau wat stijgen en krijgt u er zin an. Have a nice day!

 • Muslim invasion of Europe (Gates of Vienna 1683)

En weet!, dat door de kruistochten wij nu in vrijheid leven en niet onder een islamitisch juk. Willen we dit islamitische juk wel voor onze kinderen nalaten???
Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.