Open brief aan Mark Rutte: Ik begrijp dat het lastig is om toe te geven dat er wél een probleem is met de islam, Maar niets doen is geen optie meer

Hooggeachte heer Rutte,

Negen maanden geleden heb ik u een brief gestuurd waarin ik mijn zorgen uitte over de toekomst voor mijn (klein)kinderen.

Zorgen die te maken hebben met de opkomst van de radicale islam en het bijbehorende terrorisme waar de politiek geen antwoord op lijkt te (willen) hebben. Na de verschrikkelijke aanslag in Manchester voel ik de behoefte mij weer tot u te richten. Mensen die u zegt te vertegenwoordigen maar laat ik voor mezelf spreken, hebben behoefte aan een andere reactie op de moord op onschuldige kinderen dan de platgetreden paden van uw Twitterberichtjes. Vanzelfsprekend leeft u mee met de slachtoffers en nabestaanden en zorgt u ervoor dat de boodschap dat ‘het niet aan de islam ligt’ luidt doorklinkt. Dat is wel het minste dat u kunt doen. Maar wat gaat u nu dóen om de veiligheid van de bevolking te bewaken?…

readmore>>
tpo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s