Marokko deporteert 80 migranten na vechtpartij

Marokko heeft een 80-tal sub-Saharische migranten gedeporteerd nadat zij betrokken waren bij een vechtpartij met een groep jonge Marokkanen.

De openbaar aanklager van Tangier zegt dat de migranten, waarvan de nationaliteit niet werd bekend gemaakt, gedeporteerd zijn nadat zij gearresteerd werden wegens een vechtpartij met inwoners van Tangier.

Al eerder vechtpartijen

Marokko deporteert 80 migranten na vechtpartijMarokkaanse veiligheidsdiensten kwamen tussenbeide bij een vechtpartij tussen inwoners van de buurt Masnana, in Tangier, en de groep sub-Saharische migranten. Het is niet de eerste keer dat het tot een botsing kwam tussen de buurtbewoners en de migranten. Twee dagen voorheen vond er ook al een vechtpartij tussen de migranten en een Marokkaanse familie plaats.

Volgens officiële statistieken bevinden er zich momenteel 40.000 illegale migranten in Marokko. Velen van hen reizen vanuit Marokko door naar Europa…

/Van Marokko naar Spanje

Spanje heeft twee exclaves die het Noord-Afrikaanse Marokko begrenzen: Ceuta nabij de Straat van Gibraltar en in het Westen, naar Algerije op, Melilla…

leesverder>>
sceptr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.