De ware islam zoals beschreven in de koran, hoe lang blijft u onwetend? Stop de verdere islamisering in Nederland!

Slachthuizen voor Mensen door Moslims, “Hitler was een Weldoener…” Niets doen is GEEN optie!

Vergeleken bij wat de koran zijn volgelingen voorschrijft te doen met iedereen die anders denkt, oftewel iedereen die geen moslim is in de ogen van wie zichzelf wel een moslim vind, was de antisemitische massamoordenaar van de Tweede Wereldoorlog Adolf Hitler een weldoener.

Alleen al het zien van de beelden die gemaakt zijn nadat ‘Islamic State’ weer een slachtpartij heeft aangericht voor de ogen van een zwijgzaam vanuit de luie stoel voor de HD TV toekijkende wereld, maakt je kotsmisselijk en ziek.
De ergste horror films zijn niet zo weerzinwekkend als wat islamieten op dit moment de mensheid aandoen.

We gaan als brave Nederlanders ’s morgens naar ons werk en komen ’s avond weer terug, zonder te beseffen dat vele tienduizenden helemaal nooit meer terug komen, omdat ze op barbaarse weerzinwekkende wijze zijn vermoord. Het lijkt logisch dat we niet van elkaar in Nederland of de rest van de nog vrije westerse wereld kunnen verwachten dat we massaal naar Syrië, Irak of Gaza vertrekken. Hoe logisch vinden we dat straks nog als er in Nederland een school met 400 kinderen op vergelijkbare wijze barbaars wordt uitgemoord? Ondenkbaar? Niet als we niets doen

leesverder>>
jeruzalempost
Also published on Fenixx.org

  • Warning(Graphic)Slaughter houses in Syria!

De beelden in bovenstaande video kunt u hier, hier en hier via LiveLeak links bekijken. Nog niet overtuigt? Hier dan. En wanneer het gaat om respect of waarden?

Een andere ooggetuige die gevangene was van moslims in Syrië;

  • Actual And Literal Islamic Human Slaughterhouses For Christians Discovered Walid Shoebat
  • The Glazov Gang-Islamic Human Slaughterhouses for Christians

Wanneer we niets doen worden wij een islamitische staat oftewel, een kalifaat waarin dit de norm is volgens de islamitische doctrine. U gelooft het niet? Kijk naar de gruwelijkheden en vervolging in de huidige islamitische landen.

Wat moet er eerst gebeuren alvorens u begrijpt? Dan is het waarschijnlijk ONOMKEERBAAR. Immigratie en geboorteratio’s van moslims en hun dwang/beroep op democratische rechten (die wij zelf ontwikkeld hebben) gaan ons vernietigen wanneer we nog langer tolerantie tonen naar een dergelijke ideologie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.