Metaaldetectoren en Palestijnse leugens

  • De gedode politieagenten waren gestationeerd om de veiligheid van de islamitische gelovigen te garanderen. De Palestijnse spindoctors proberen de aandacht af te leiden van de terreuraanslag, zodat het lijkt alsof de crisis begon toen Israël de metaaldetectoren installeerde en niet toen de twee politiemannen werden vermoord.

De controverse rond het besluit van de Israëlische autoriteiten om metaaldetectoren te plaatsten voor de ingangen naar de Tempelberg doet denken aan het beroemde Arabische gezegde: “Hij sloeg mij en kwam toen bij me om zich te beklagen.” Deze omkering van werkelijkheid is een gemeenschappelijk iets onder daders die beweren slachtoffers te zijn.

Het besluit om de metaaldetectoren te installeren, kwam nadat Arabische terroristen twee Israëlische politieagenten vermoord hadden op de Tempelberg op 14 juli. De drie terroristen – Israëlische Arabische burgers uit de stad Umm al-Fahm – gebruikten een machinepistool en messen bij het verrichten van hun aanval. De wapens werden eenvoudigweg naar de Tempelberg gesmokkeld, dankzij het feit dat islamitische gelovigen geen metaaldetectoren hoeven te passeren of een fouillering ondergaan door politieagenten die zijn gestationeerd bij de poorten…

English: Metal Detectors and Palestinian Lies

leesverder>>
gatestoneinstitute

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.