Getintiërs zijn racistisch en doodsbang voor ons. En terecht.

Door Blondemevrouw

Racisme is in de 21e eeuw een verdienmodel. Anna Steijn zou geen cent meer verdienen als racisme werkelijk de wereld uit is. Daarom probeert ze het met alle mogelijke middelen in stand te houden.

‘Anna Steijn’ klinkt natuurlijk veel te Nederlands en levert geen privileges op. Daar moest ze iets aan doen. Ze nam de achternaam van haar Kameroense vader ‘Nzume’ aan om dat lichte mokkakleurtje kracht bij te zetten. Zoals de meeste Afrikaanse vaders doen, had hij haar op jonge leeftijd in de steek gelaten, maar op deze manier kon ze toch nog van haar vader profiteren. De naam ‘Anna’, die haar Russische moeder haar bij de geboorte gaf, was niet etnisch genoeg, dus verzon ze ‘Anousha’. Nu was ze klaar om zich als onderdrukte slaaf te presenteren en munt te slaan uit een slachtofferrol. Ze zou een interessante casus voor de psychiatrie kunnen zijn.

Zoals een echte racist betaamt, is de ‘witte’ Nederlander haar dagelijkse doelwit. Anna haat de blanke mens tot in haar diepste vezels en steekt dit niet onder stoelen of banken. Het is een vorm van projectie natuurlijk, want eigenlijk haat ze vooral zichzelf. Een mengelmoesje, van alles tezamen en tegelijkertijd van alles niets. Een bekend getintiërsyndroom.

Roepen om gelijkwaardigheid, maar dagelijks inzetten op een aparte status…

readmore>>
dutchfreepress

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.