Facebook censuur wordt steeds zieker

censorship-protect-reality

Ik ben reeds vele malen tijdelijk door Facebook geblokkeerd. Ook worden met grote regelmaat postings verwijderd die Facebook onwelgevallig zijn. Vooral wanneer u iets over de islam zegt dan breekt de hel los. In dat opzicht is die club zeker al Sharia-compliant. Ik zal u hier wat voorbeelden geven op basis waarvan ik eerder geschorst ben geweest net als nu.

removed-posting-fb-ejbron

mark-zuckerberg-msm-social-media-censuur-isis-threatDe huidige schorsing is mij opgelegd vanwege het bericht hierboven afgebeeld dat verscheen bij E.J. Bron. Nadat ik het gedeeld had op diverse social media begon Facebook als enige na een paar uur te fucken en kreeg ik de genoemde melding dat mijn content verwijderd was en mijn account suspended. Want ja, “blote billen” hè, en daar worden ze bij de Fakebook redactie kennelijk erg opgewonden van. En het is tweevoudig beledigend voor islam. Ten eerste mogen er natuurlijk géén private parts worden getoond en ten tweede mag je de uitwassen van de islam niet aan de kaak stellen. Die mohammedanen hebben het al zover gekregen met hun gejank dat Zuckerberg daar volledig dhimmitude in meegaat.

Om van de nood toch maar een deugd te maken, hierbij een pleidooi voor verandering hierin. Dit kan alleen wanneer we het roer op hoger niveau volledig omgooien. Uw stem zal richting realiteit moeten gaan met de aankomende Tweede Kamer verkiezingen. Vrijheid? Wat is vrijheid, u denkt vrij te leven maar het is een grote illusie. critisize-censorship-on-islam-in-twitterOp alle fronten wordt u nagetrokken en bekeken. Dit is de reden dat ik persoonlijk bijvoorbeeld nooit electronisch betaal, echt nooit, tenzij het echt niet anders kan. Wanneer u alles met pinpas betaalt dan laat u een enorm digitaal spoor achter. Waarom wil de overheid samen met de banken van het “cash” geld af? Juist, dan hebben ze u weer meer in de greep omdat u dan ook financieel volledig volgbaar bent. Maar ik dwaal af… Of het voor u nu de PVV wordt, weet ik niet. Er zijn echter ook een paar alternatieven in de markt middels partijen als VNL van Jan Roos en FvD van Thierry Baudet. Mogelijk wilt u vanuit uw streng religieuze achtergrond toch een partij die u daarin tegemoet komt? Dan is de SGP de beste oplossing, zij staan meer pal voor uw zaak, inmiddels met “islam-manifest”, dan een CU of CDA die met de islam heulen. Enfin, 4 opties in een en-passant stemadvies…

De oprukkende islam met de daarbij steeds verder toenemende islamisering zal ons immer meer en heftiger knotten in al onze vrijheden. Dit alles komt voort uit de eis vanuit de koran dat elke moslim gedwongen wordt jihad (welke vorm dan ook) te voeren om er verzekerd van te zijn een “paradijselijke” plek te bemachtigen. Jihad betekent alles voor de zaak van Allah en dat is uiteindelijk het kalifaat met de Sharia-wetgeving waar voor u en mij als ongelovige kafir geen plaats is. Gelooft u mij, ik heb de koran, dat boekie van hullie, een aantal keer doorgenomen (zou u ook moeten doen) en ultimo conclusio moeten u en ik dood… De Soenna van satans voorbeeld Mohammed laat ik dan nog even buiten beschouwing. Alle haat en kwaad vanuit de islamitische geschriften zijn tegen de niet-moslims gericht, altijd en blijvend, tot de dag van het oordeel. Sowieso is het elke moslim verboden vrienden te zijn of worden met een niet-moslim. Integratie ga ik het nu met u niet over hebben.

fb-verwijdering-haat-tweet-no-name-wtfEven terug naar de censuur in combinatie met die verderfelijke islam. De volgende posting heeft bij mij ook al eens voor een onthoofding op social media Facebook gezorgd. Er mag dus niet blootgelegd worden wat betreffende islamiet uitkraamt over de Nederlanders. Ze moeten vergast worden. Dit is wèl oke om te posten maar de posting zelf plaatsen, zoals ik deed, kostte mij de kop. Bij dit ene bericht zal ik het laten maar ik heb nog tal van dreigementen uit islamitische hoek in de vorm van schermafdrukjes. Islam is heilig, zo blijkt.

Nu wil ik geen platforms promoten maar op alle fronten ben ik zeker wel tegen de politiek correcte elite als ook tegen censuur. U weet, ik zit niet aan één platform vast en daarom toch even twee aanraders waar géén censuur plaats vindt. Het zijn alternatieven voor zowel Facebook als Twitter. Hier vindt u extra info en een paar clipjes erover. Kort samengevat;

scrnprt-seenlife-zeepertjefacebook-censorshipSEEN.LIFE is met nagenoeg dezelfde werking het Facebook alternatief

 

 

gab-speak-freely-clrtwitter-censoredGAB.AI is welliswaar nog in Beta-modus maar zeker het Twitter alternatief

 

Geef het een kans, met name Facebook van die Zuckerberg imam moeten we eigenlijk met z’n allen niet willen. Zou u het op straat accepteren wanneer iemand anders bepaalt wat u wel en niet mag zeggen? Eerlijk gezegd is dat niet mijn ding.

groet, Zeepertje

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.