Duitse ambtenaar ontslagen voor het blootleggen van vluchteling bijstandsfraude

refugees-march-into-euVooruitlopend op de september verkiezingen, is Merkel’s overheid er scherp op om negatieve berichtgeving van haar vluchtelingenbeleid te voorkomen.

Een medewerker van de migrantenopvang in de Duitse deelstaat Nedersaksen verloor haar baan nadat ze alarm sloeg bij het ontdekken van ongeveer 300 gevallen waarin haar organisatie frauduleuze contante betalingen aan ‘vluchtelingen’ had gedaan gedurende een periode van enkele maanden, zo meldt de Oostenrijkse krant Kronen Zeitung.

merkel-refugee-migrantDe migrantenopvang had geprobeerd de misdaden te sussen door het verdoezelen van het bewijs en het ontslaan van de klokkenluider. Met slechts acht maanden te gaan voor de parlementsverkiezingen in het land, zijn bondskanselier Angela Merkel en haar regering erop gebrand om te voorkomen dat negatieve berichtgeving, gerelateerd aan hun zeer genereuze ‘vluchtelingenbeleid’ in de media komt.

Migranten die vervalste identiteitsbewijzen hebben, lijkt een rage in Merkel’s Duitsland zijn. De Berlijnse kerstmarkt aanvaller vorige maand, had maar liefst 14 verschillende ID’s. De ISIS jihadist kreeg uitkeringen op grond van een aantal van deze identiteiten. Met hun lakse houding, voeden de Duitse autoriteiten praktisch islamitische Jihad in het westen en zijn ze medeplichtig door het voor terroristen zo gemakkelijk te maken om valse identiteiten te verkrijgen en royale uitkeringen te ontvangen.

Duitstalige krant Kronen Zeitung schrijft:

“Volgens [Duitse omroep] NDR, werd de werknemer ingehuurd door de stad Braunschweig als een reactie op de vluchtelingencrisis door de migrantenopvang (LBA), en toebedeeld met de taak van het registreren van asielzoekers. Ze deelde betalingsbewijzen en zakgeld uit aan de vluchtelingen als onderdeel van haar werk. Na verloop van tijd merkte ze dat veel vluchtelingen meerdere keren stonden geregistreerd en meerdere identiteiten hadden, die hen in staat stelde om de betalingen meerdere keren te krijgen. Sommige frauduleuze vluchtelingen hadden dubbele aanvragen, anderen 3, 4 of zelfs 6 aanvragen – volgens het rapport.

De werknemer lichtte haar meerderen in en wilde de gevallen aan de politie overhandigen. Echter, de baas besloot haar de zaak af te nemen. “Ze instrueerden mij om hier met niemand over te praten, mij werd verteld om de bestanden in het archief te leggen,” zo vertelde de werknemer aan NDR [omroep], “ik wilde dat niet doen”, voegde ze eraan toe. Dit zorgde voor schorsingen waarmee de organisatie de gevallen gerelateerd aan uitkeringsfraude wilde afdekken.

dhimmi-at-mohammed-germanLeven van de vruchten van de arbeid van de ongelovige is een legitieme Jihad praktijk volgens de islamitische theologie. Gedurende de veertien honderd jaar van de islamitische geschiedenis, werd onderworpen mensen hoge belastingen of ‘Jizyah’ opgelegd. islam-peace-means-jizya-for-jews-christians-zoroastrians-or-die-3th-class-citizenEen praktijk die Islamitische Staat opnieuw invoert in gebieden onder haar controle in Syrië en Irak. Jizyah was niet alleen een strafmaatregel om nieuw onderworpen bevolking te dwingen zich te bekeren tot de islam, maar ook een belangrijke bron van inkomsten voor de islamitische heersers.

Islamitische theologen beschouwen de Westerse landen reeds als veroverd islamitisch grondgebied, rijp om de Jizyah te heffen. In 2013 spoorde prominent islamitisch prediker Anjem Choudary uit het Verenigd Koninkrijk zijn volgelingen aan om de  ‘Jihad Seeker’s Allowance’ te claimen ten koste van de Britse belastingbetalers.

anjem-choudary-jizya-take-the-money-kafirs“De rest van het jaar waren ze bezig met jihad [heilige oorlog] en dat soort dingen,” zei Choudary. “Mensen zullen zeggen:” Ah, maar u werkt niet’. Maar de normale situatie voor u is om geld te nemen van de kuffar [ongelovigen]. Dus nemen we Jihad Seeker’s Allowance. Je moet ondersteuning  krijgen.”

Met ongereguleerde immigratie uit de Arabische en islamitische landen, is het systeem van de sociale voorzieningen van Europa tot de uiterste grens opgerekt door die islamitische aanspraak erop. Volgens recente schattingen kost het besluit van bondskanselier Merkel om asiel te verlenen aan 1,1 miljoen migranten, de Duitse belastingbetaler tot €1.500.000.000.000 ($1.600.000.000.000). In dit tempo zal Europa failliet gaan voordat het ooit geïslamiseerd wordt.

Vertaling; Zeepertje
Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.