Koranlezing 9 mei 2017, Surah 2 / Ayat 194

Vergelding vergelding, dat is wat de Koran voorschrijft, hoe anders dan het denken in het christendom van “turn the other cheek” en dat wil er jammerlijk bij christenen niet in.

Islam is een “oog-om-oog – tand-om-tand” ideologie.

Interessant om te onthouden dat vele zaken als agressief worden geïnterpreteerd. Wanneer u lastige vragen stelt over de islam, hetgeen sowieso verboden is binnen de islam, dan wordt dit reeds als agressief ervaren, als een aanval op de islam. U bent dan reeds in oorlog.Binnen de islam wordt “moeilijkdoenerij” over de islam inhoudelijk gezien als godslastering (blasphemy) en daar staat dan weer de doodstraf op. U krijgt, wanneer u onbereikbaar bent of als u zelf geen moslim bent een zogenaamde “Fatwa” over u uitgesproken. Feitelijk bent u dan vogelvrij verklaard zoals bijvoorbeeld Geert Wilders die op een dodenlijst van Al-Qaeda staat genoemd na het uitspreken van een Fatwa.

U bent op voorhand al in oorlog overigens wanneer u de pedoprofeet Mohammed verwerpt. Idealiter kan u door de islam uitsluitend worden geaccepteerd als ongelovige wanneer u zichzelf de houding van dhimmie aanmeet en zich dus dhimmitude gedraagt. U dient dan onderdanig te zijn en een speciale moslimbelasting (Jizya) aan de islamitische overheid (kalief in ’t kalifaat) te betalen.

De gelovigen (moslims) zelf zijn verplicht de Zakat te betalen, dat is een armenbelasting voor goede (islamitische) doelen en daar valt de financiering van jihadis of jihad in het algemeen ook onder. Goede doelen zullen nimmer niet-islamitische doelen zijn. Derhalve heb ik ten tijde van de giro555 actie in april een stuk daarover geschreven. De landen in nood die geholpen moesten worden waren namelijk allemaal islamitische landen. Alleen de naïeveling betaalt daaraan mee.

Share/Deel deze boodschap ter verspreiding van het ware gezicht van de islam, dank.

Fijne dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.