Koranlezing 10 mei 2017, Surah 2 / Ayat 216

Het strijden (jihad) is een verplichting voor elke moslim en dient altijd te gebeuren. Dit hoeft niet altijd een bloedige jihad te zijn, de zogenaamde “jihad by the sword”, maar kan ook anderszins ingevuld worden. Jihad kan door spreken (by tongue) of schrijven (by pen) en natuurlijk ook door financiële ondersteuning van jihad activiteiten.

Er zijn vele soorten jihad, een bekende is de civiele jihad die een heel spectrum aan activiteiten bevat zoals bijvoorbeeld infiltratie. Een triest voorbeeld hiervan is een moslimpartij als DENK in ons eigen parlement. Zij zullen immer opkomen voor moslims en deze verdedigen. Wanneer ze meer macht krijgen dan zullen steeds meer eigenheden van Nederland verdwijnen en daarvoor in de plaats komen dan islamitische alternatieven gegrondvest in de mohammedaanse literatuur. Feitelijk is het een langzame ombuiging en invoering van de Sharia-wetgeving, ook wel bekend onder de noemer “Creeping Sharia” hetgeen natuurlijk levensgevaarlijk is voor elk Westers land omdat het een land binnen korte termijn zal vernietigen. Een regime wordt op geheel legale wijze vroeg of laat omver geworpen zonder dat iemand er nog iets aan kan doen.

Dat is exact de reden dat elke vorm van islamisering tegengegaan dient te worden.

Jihad is niet een vrijblijvend iets voor een moslim. Wanneer zij zich daaraan onttrekken dan vallen zij in de categorie hypocrieten en dat wordt gelijkgesteld met afvalligen. En u raadt het al… daar staat de doodstraf op. Elke moslim zal het dus uit zijn hoofd laten zich eraan te onttrekken. Mochten zij onverhoopt tijdens jihad omkomen dan verworden zij tot “martelaar” waarvan Allah zegt dat de hoogste beloning dan verzekerd is en tevens het paradijs.

De moslim houdt meer van de dood in die context dan dat wij van het leven houden. Dat alleen is al reden genoeg om te allen tijde de islam te verdrijven want tegen zulke “godsdienst”-fanaten is geen kruid gewassen.

De jihad zal ook nimmer stoppen en, zo blijkt uit het vers, is zeker geen vrijblijvende aangelegenheid omdat Allah in de Koran opdraagt dit te doen tot de dag des oordeels, of totdat het gebied geheel veranderd is in een islamitische staat, dus een kalifaat.

Share/Deel deze boodschap ter verspreiding van het ware gezicht van de islam, dank.

Fijne dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.