Hoe de elementen van de islam te gebruiken om moslim migranten door te lichten

De tekst vertaald;

Dr Bill Warner over Islam elementen voor doorlichting van moslim migranten.

Ik wil met u spreken over hoe de islam te gebruiken om moslims door te lichten. De moslims samen met de islam zijn politiek correct beschermd. Het is je niet toegestaan om iets fout te vinden. De islam is goed, het is één van ’s werelds prachtige religies en alles wat slecht is, is niet islamitisch. Ik wil u een manier aanreiken hoe stukje bij beetje we over de islam kunnen praten. Dus laten we niet spreken over de islam als geheel maar laten we het hebben over de stukjes en onderdeeltjes die het tezamen vormen.

Hier is een voorbeeld; vrouwen slaan is een onderdeel van de islam. Welnu, zelfs niet de meest fervente linksmens ondersteunt ”vrouwen slaan.” Ze kunnen van de islam houden, ze kunnen van moslims houden maar hij zal niet het vrouwen slaan ondersteunen. Dus hier is een voorbeeld van mijn methode.

Laten we om te beginnen, starten met de doctrine, het gedachtengoed. Koran 4:34 Mannen hebben de autoriteit over vrouwen omdat Allah de ene superieur heeft gemaakt aan de andere. Wn het gaat verderop in get vers door waar gezegd wordt; “En voor degene van wie je ongehoorzaamheid vreest, straf ze, stuur ze naar een separaat bed en sla ze.” Dus dit is de rechtvaardiging in de Koran voor het vrouwen slaan. Nu de Soennah van Mohammed, Dawud 2142; AbuDhubab deed verslag over dat Mohammed zei; “Een man zal niet worden gevraagd waarom hij zijn vrouw slaat.” Dus het vrouwen slaan is onderdeel van de islam doctrine, het staat in de Koran en het staat in de Soennah. Ik protesteer tegen vrouwen slaan, ik protesteer tegen de doctrine van vrouwen slaan, zelfs binnen de islam. Ik wil er zelfs nog verder in gaan door te zeggen dat ik niet wil dat mensen naar mijn land komen om hier te leven als inwoners die geloven in het vrouwen slaan. Dit is dus een reden waarom ik de Sharia-wetgeving verwerp omdat het stelt dat vrouwen slaan oke is. Dus dit is hoe je de methode gebruikt; De islamitische doctrine ondersteunt slavernij, marteling, de onderdrukking van ongelovigen, vrouwen slaan, de inferioriteit van vrouwen en politieke moord. En ik verwerp de Sharia-wetgeving die dit allemaal ondersteunt. Let op dat ik niet zeg dat ik moslims verwerp.

Dus vraag een apologeet (verdediger van stelsel of leer) of een moslim; “Ondersteunt u vrouwen slaan, politieke moorden?” Nou, natuurlijk doen ze dat niet. Hoe komt het dan dat u de islam ondersteunt die deze elementen bevat? Maar u zegt; “Bill, ik weet niet genoeg over de Hadith en ik weet niet genoeg over de Koran om deze verzen uit de Hadith van Mohammed uit te lichten.” Maar weet u, u hoeft er helemaal niets van te weten want u kunt het imam Google vragen want dat is alles wat ik heb gedaan om dat vers te krijgen en dat is de Hadith. Ik zocht in Google op “islam vrouwen slaan” en daar was het.

Deze gegevens waren altijd lastig te achterhalen maar nu is het erg gemakkelijk. Dus u kunt ook elementen van de doctrine vinden, het staat allemaal op Google. Dus, spreek geen kwaad over moslims, spreek geen kwaad over de islam maar daarentegen spreek wel kwaad over vrouwen slaan, politieke moord en de inferioriteit van vrouwen. Dit zijn de elementen van de islam. Zeg niets slechts over de islam, bekritiseer alleen de elementen. Nou, persoonlijk wil ik geen nieuwe burgers dit land binnenhalen die politieke moord, inferioriteit van ongelovigen en vrouwen slaan ondersteunen. Ik wil ze hier niet. Dus ik veroordeel de elementen van de islam, ik veroordeel vrouwen slaan, ik veroordeel politieke moord.

Voor het overige zeg ik dat de Koran fout zit aangaande vrouwen slaan en ik zeg dat Mohammed fout zat aangaande het bevelen van politieke moord. Ik veroordeel de Koran en z’n ideeën die schadelijk zijn en ik veroordeel de Soennah die schadelijk is. Zo simpel is het. Ik gebruik de elementen van de islam, niet de islam. Dus vraag uw apologeten vriend, de minister of iemand van dee pers die zegt; “Ik houd van islam, ik houd van moslims.” Houden zij ook van politieke moord? Houden ze van vrouwen slaan? Wanneer de apologeet zijn beste moslim vriend vraagt of zij zeggen dat de Koran fout zit betreffende vrouwen slaan, was Mohammed fout met het bevelen van vrouwen slaan? Hier is de methode; Spreek over de doctrine bron, de elementen ervan, en vraag dan een moslim of een apologeet, of zij het met betreffend element eens zijn. En of zij het daarom willen veroordelen.

Is het fair om over de doctrine vragen te stellen? Maar natuurlijk is het fair om over de doctrine vragen te stellen aan een moslim. Is het fair een moslim te vragen of hij de doctrine volgt, en wanneer hij dat niet doen, (niet doordat hij zegt; ik sla mijn vrouw niet) of hij het gedachtegoed van vrouwen slaan in de Koran en de Soennah en de Sharia-wetgeving wil veroordelen.

Dus dit is zoals ik denk dat de migranten doorgelicht moeten worden. Vraag ze: Doet u dit? Bent u het ermee oneens, en wanneer u het ermee oneens bent, wilt u Mohammed veroordelen en wilt u de Sharia-wetgeving veroordelen? En wilt u de Koran veroordelen?

Translation by Zeepertje

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.