Islamisering?

Het wordt almaar dramatischer met de islamitische dwingelandij, ondersteunt door nuttige idioten van links die met hun vergiftigde brein alles van de eigen cultuur en gewoontes willen vernietigen.

De Vrije Universiteit Amsterdam (en universiteiten in het algemeen) is langzamerhand een islamitische enclave kalifaat waar de autochtoon zich uitsluitend mag bewegen in een dhimmitude houding, dus in onderdanigheid aan die dwingende islam.

Linkse hobbies en een bondgenootschap met de islam vieren er hoogtij. Gendergezever over toiletten, bidruimtes voor die mohammedanen en ja, ze willen niet racistisch zijn dus die Sinterklaas chocoladeletters waar ZWARTE pietjes opstaan? Weg ermee. Waar zijn we toch in Nederland in hemelsnaam naar op weg vraag ik u, met al die minderheidsjankbabies die hoegenaamd strijden voor “sociale rechtvaardigheid“?! Langzaam vindt er implementatie van de sharia plaats en iedereen slaapt of stemt er mee in…

Oh, en dan was er een aantal dagen terug op de VU te Amsterdam een bijeenkomst… Het plaatje zegt voldoende me dunkt. Pakistan? Saoedi Arabië? nee, gewoon bij ons, in Nederland, op een universiteit, in Amsterdam. Het wordt echt tijd voor een radicale wending voor het tij niet meer te keren is.

Een fijne dag!
Also published on Fenixx.org

Zomaar een paar koranverzen over u als niet-moslim, tot zover de “religie” van de vrede.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.