SHARIA IN ZWEMBADEN MAASSLUIS VLAARDINGEN EN SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Sharia (islamitische wetgeving) duikt steeds vaker op in de zwembaden van Schiedam, Vlaardingen en Maassluis.

De islamitisch gefundeerde regels sluipen op de eerste plaats binnen via onderverhuur van de diverse baden. Dit weekend was de burkini toegestaan tijdens een avond waarbij zwembad de Kulk in Vlaardingen was afgehuurd door de Rotterdamse evenementenorganisatie Cozy Movie Nights.

Zwembad Groenoord in Schiedam is sinds 2015 geregeld uitsluitend toegankelijk voor moslimbroeders. Met trots meldde de islamitische jongerenorganisatie Zafer in 2015 via de social media het gescheiden zwemmen in Schiedam. Het bad wordt voor deze gelegenheden afgehuurd door Zafer waarna de islam de norm is.

Zwembad Dol-fijn in Maassluis laat de islam op eigen initiatief toe door middel van de cursus Zwemdiploma voor allochtone vrouwen. Tijdens de cursus worden de ramen van het zwembad met speciale zeilen afgeschermd. De lessen zijn alleen bedoeld voor allochtone vrouwen van 16 jaar en ouder…

leesverder>>
schiedamsnieuws

Gerelateerd; fenixx>>

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.