Kloof burgers – politieke elite is groter dan ooit, Politici blijven wegkijken van jihadisme en massa-immigratie

De kloof. Het gevoel niet vertegenwoordigd te worden. In Amerika was het zo’n 250 jaar geleden al de oorzaak van een revolutie (no taxatioen without rpresentation), maar in Nederland was Pim Fortuyn nodig om het onbehagen aan de oppervlakte te brengen.

Afbeeldingsresultaat voor kloof burger eliteInmiddels valt de kloof niet meer te ontkennen. Voor mij als Fortuynist is het dichten van deze kloof tussen gewone burgers en de politieke elite de reden om politiek actief te zijn.

Impact
In de vijftien jaar na de moord op Fortuyn lijkt er echter nauwelijks iets veranderd…

/Een leefomgeving die zoveel gewone Nederlanders in rap tempo hebben zien veranderen -en over het algemeen niet ten goede. Het mislukken van multiculturele samenleving, het ontmantelen van degelijke zorg, de ongebreidelde immigratie, de toenemende stroom aan asielzoekers die steeds zwaarder drukt op de verzorgingsstaat

leesverder>>
opiniez\tanyahoogwerf

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.