Klant reageert geschokt: “Lidl haalt kruisbeelden uit Griekse landschappen op verpakkingen”

Het is een schande”, reageert een verbolgen klant van Lidl, nadat hij ontdekte dat de warenhuisketen alle kruisbeelden in de Griekse landschappen op haar verpakkingen simpelweg heeft verwijderd. Lidl zelf is zich van geen kwaad bewust.

Klant reageert geschokt: “Lidl haalt kruisbeelden uit Griekse landschappen op verpakkingen”Antoine doet zijn verhaal bij RTL Info. “Het is een schande dat Lidl voor foto’s op haar Griekse producten de kruisbeelden uit de landschappen wist, nochtans een deel van het landschap en de cultuur”, klinkt het. Hij voegt er ook foto’s bij van de verpakking van moussaka, waarop duidelijk enkele kruisjes ontbreken.

Lidl gebruikt voor haar Grieks geïnspireerde producten foto’s van idyllische landschappen. Zo staat er op de verpakking van moussaka een plaatje van het eiland Santorini, met haar herkenbare wit-blauwe gebouwen. De foto’s hieronder tonen duidelijk het verschil tussen de originele foto en de ‘opgekuiste’ variant…

leesverder>>
gva

Gerelateerd; standaard>> sceptr>> nieuwsblad>> liefdevoorholland>>

Inderdaad wat Liefde voor Holland zegt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.