Amsterdam zet expert radicale moslims op non-actief

De gemeente Amsterdam heeft een topambtenaar geschorst die een expert is op het gebied van geradicaliseerde moslims. De reden voor de schorsing is dat de vrouw, Saadia a. T., wordt verdacht van vriendjespolitiek en fraude met declaraties.

Saadia a. T., de rechterhand van burgemeester Eberhard van der Laan (PvdA), werd vorige week donderdag op non-actief gesteld, schrijft De Telegraaf.

Serieuze beschuldigingen

De beschuldigingen van de gemeente zijn zo serieus dat het Openbaar Ministerie (OM) de zaak onderzoekt. Het OM bevestigt dat tegenover Elsevier Weekblad, maar wil niet inhoudelijk ingaan op de zaak. ‘Ik wil alleen kwijt dat het gaat om een onderzoek naar fraude van een medewerker van de gemeente Amsterdam,’ meldt een woordvoerder. De eerste bevindingen bleken aanleiding om de vrouw per direct te schorsen

leesverder>>
elsevier\tomreijner

Source TPO;

Amsterdamse radicaliseringsexpert Saadia a.-T. geschorst om vriendjespolitiek, Rechterhand van burgemeester schoof klussen door naar geliefde.

Al in mei 2013 was het voor ingevoerden (ondergetekende dus, told you so..) in het Amsterdams-islamitische subsidiewereldje duidelijk dat ‘radicaliseringsexpert’ Saadia a.-T. weleens een lucratief klusje doorschoof naar de door Koeweitse moslimbroeders betaalde jongerenimam Yassin el-Forkani. Vier jaar later zijn ze er bij de gemeente Amsterdam ook achter en is de vrouw op non-actief gezet. Ook onderzoekt het Openbaar Ministerie haar handel en wandel…

leesverder>>
tpo\annabelnanninga

dagelijksestandaard>>geenstijl>>

Gerelateerd;

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.