Schulz presenteert toekomstplan Duitsland

BERLIJN – Meer solidariteit met vluchtelingen in Europa, meer investeringen en meer sociale rechtvaardigheid door herverdeling. Dat zijn kortweg de ideeën die SPD-leider Martin Schulz zondag zal lanceren bij de presentatie van zijn toekomstplan voor een modern Duitsland.

Gerelateerde afbeeldingLanden van de Europese Unie die geen vluchtelingen willen opnemen, krijgen als het aan Schulz ligt minder EU-subsidie. Aangesloten naties die zich daarentegen voorbeeldig gedragen en ruimhartig voor opvang en bescherming zorgen, kunnen wat hem betreft een bonus tegemoet zien.

Afbeeldingsresultaat voor Schultz migranten alles um sonstSchulz past ook zijn beleid voor de arbeidsmarkt aan. Behalve een langere werkloosheidsuitkering wil hij een ‘kansenrekening‘ openen voor iedere werknemer. Daarop komt maximaal 20.000 euro te staan, te besteden…

leesverder>>
telegraaf

Voor als u t kan aanhoren… Heerlijk bashen op rechts in de landen rondom hem… ARSCHLOCH

  • Bundesparteitag der SPD: Rede von Kanzlerkandidat Martin Schulz vom 25.06.2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s