Meisje (13) ontkomt in Ahaus aan aanrander door in zijn nek

AHAUS – Een 13-jarig meisje in het Duitse Ahaus is zaterdagavond belaagd door een groep mannen, van wie er één het meisje probeerde te betasten en te zoenen. Ze kon ontkomen door in de nek van haar belager te bijten, meldt de politie woensdag.

Het meisje uit Heek liep die avond rond 19.30 uur door het stadspark aan de Hindenburgallee toen een groep van vier of vijf jonge mannen haar volgde. De mannen spraken het meisje aan en riepen en floten naar haar.

Toen het slachtoffer verder liep en de mannen negeerde, werd ze door één van de mannen vastgepakt, vastgepakt en gezoend. Daarbij schreeuwde ze en probeerde ze de man van haar af te houden. Toen ze de belager in zijn nek beet, liet hij los en kon ze ontkomen.

Signalement

Volgens het slachtoffer ging het om getinte mannen die gebrekkig Duits spraken. Eén van hen had een baard…

leesverder>>
tubantia
Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.