Nieuwste gruwelverhaal over ISIS tart elke verbeelding, zelfs presentator kan tranen niet bedwingen

Dat terreurgroep ISIS de gruwel niet schuwt, is intussen al langer bekend. Maar telkens je denkt dat het niet nog erger kan, komt er weer een verhaal naar boven dat elke verbeelding tart.

Een Yezidi-vrouw die door ISIS werd vastgehouden als seksslavin, heeft zonder dat ze het wist, haar eigen zoontje opgegeten. Dat bracht Iraakse politica Vian Dakhill aan het licht tijdens een interview met Memri TV, een Egyptische tv-zender.

De vrouw werd door de terreurgroep dagenlang vastgehouden in een kelder zonder voedsel of water. Ze werd behandeld als seksslaaf. De Yezidi-vrouw kon het allemaal navertellen omdat ze uiteindelijk kon ontsnappen. Maar wat ze in de kelder meemaakte, tart alle verbeelding. “Nadat ze drie dagen lang geen eten en drinken had gekregen, kwamen haar bewakers toch plots binnen met een maaltijd. Op het bord lagen vlees en rijst”, vertelt Dakhill. “Omdat ze veel honger had, at ze meteen alles op.”

“Toen ze klaar was met eten, zeiden de bewakers tegen haar dat ze haar eenjarig zoontje die ze van haar hadden afgenomen hadden gekookt, en dat dat was wat ze net had gegeten.”

De interviewer was zichtbaar geraakt door het verhaal dat Dakhill vertelde over de Yezidi-vrouw. Hij moest even pauzeren en kreeg tranen in zijn ogen…

readmore>>
nieuwsblad

Update 11 augustus;

Kijk hieronder en huiver van de weerzinwekkende verhalenDIT IS ISLAM ten voeten uit

  • VIAN DAKHIL | ONE YAZIDI AGAINST ISIS | 2017

Wanneer gaat u mee in de gedachte dat de islam VERNIETIGD dient te worden? Of gelooft u mij niet? Lees dat verrekte kutboek dan eens van die mohammedanen, het heet “K O R A N“. Lees vooral de surahs/hoofdstukken 2, 3, 4, 5, 8, 9, 22, 24, 33, 47, 48, 49, 57t/m66 en 98. Stop met wegkijken en stem op de juiste partijen, zet u in om de islam te verwijderen uit ons Westen. Als u na het lezen nog steeds de islam verdedigt dan bent u compleet van het padje, suïcidaal of nog dommer dan een koe. groet Zeepertje en DEEL deze boodschap/video aub zoveel mogelijk! HELP HELP HELP

  • ISIS Burns 19 Yazidi Women Alive

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.