Finsbury Park terror attack: one dead near north London mosque (Dutch)

Terror? Revenge? Islamophobia? Or just another confused person who lost control of the car…

Afgelopen nacht is in Finsbury Park een busje van de weg geraakt en heeft, al dan niet bewust, een aantal voetgangers geschept die allen moslim bleken te zijn. Zij waren zojuist teruggekeerd uit de moskee waar ze vredig hadden gebeden in het kader van Ramadan. Gebeden die de islamitische gemeenschapszin positief bevorderen door zich vol haat af te zetten tegen de ongelovigen zoals uit een willekeurig vers blijkt. Een vers uit de koran zoals er velen van soortgelijke strekking in staan.

Eén van de geraakte aanwezigen heeft de Iftar niet gehaald.

Onbekend is of het busje voor deze zojuist genoemde Iftar voer kwam brengen, niemand heeft dit kunnen bevestigen.

Wel werd snel bekend dat één van de inzittenden heeft geroepen dat hij alle moslims dood wil hebben, iets dat normaal gesproken alleen de moslims prediken en in hun gebed aanhalen uit de heilige koran. Wij, als niet-“gelovigen”, mogen dit niet ervaren als een dreiging want dan zijn wij natuurlijk vol islamofoob bezig… Zo u wilt hier nog een vers ter ondersteuning.

Ook was de Muslim Association of Britain er als de kippen bij een statement te maken;

“We call on politicians to treat this major incident no less than a terrorist attack. We call on the government to do more to tackle this hateful evil ideology which has spread over these past years and resulted in an increase of Islamophobic attacks and division of our society, as well as spreading of hate.”

Vooraanstaand dhimmie en leider van de Labour patij Jeremy Corbyn, weet van gekkigheid niet hoe diep te buigen dit keer voor de moslim heersers, hij zal later vandaag meegaan in het islamitisch gebed dat oproept tot moord op mensen als Jeremy Corbyn, hij zelf dus. Hij zal de moslimgebedssessie bijwonen in de Finsbury Park moskee.

Een samenvattend videootje van het ongeval gisteravond;

  • Finsbury Park attack: Man dies as van hits worshippers

Justin Welby, de Archbishop van Canterbury, die de Church of England en wereldwijde Anglicaanse gemeenschap dient zegt in een tweet het volgende;

“The appalling attack on Muslims in is an attack on us all and the culture and values of our country.”

Justin begrijpt niet helemaal dat hij niet voor “ons allen” spreekt en het ontbeert hem ook aan enig inzicht in de islamitische cultuur, zij delen geenszins onze waarden of cultuur. Hoeveel misvattingen of leugens kun je in één zin kwijt… Zelfs spreekt hij van “onze moslim vrienden” in een tweet, vrienden die jouw dood wensen? Justin is, zoals velen echt van het padje.

En dan is daar de Bishop van Stepney, eveneens van de Church of England die het volgende uitkraamt aangaande :

“An attack on any faith is an attack on us all”

Deze beste man begrijpt niet dat deze “aanval” zoals hij het noemt, helemaal geen aanval op “ons allen” is, even los van een “geloof”. Nee Stepney, als het al als aanval gezien mag en kan worden dan is het gericht tegen een ideologie die eenieder die daar geen deel van uitmaakt wil vermoorden. Beter zou de man eens die koran doorgronden in plaats van mee te slachtofferen…

En David Cameron met z’n “peacefully”, ik ga hier niet eens iets over zeggen, ook jij moet dood David, volgens de heilige koran.

Communities secretary Sajid Javid bezocht de locatie om vanuit de regering solidariteit te betuigen aan de moslimgemeenschap. Hij vertelde BBC news;

“I’m here to reassure first the local Muslim community and Muslims across Britain that we will always, as a government, take a zero tolerance approach to hate crime … clearly what we’ve seen and what we know already this is a hate crime attack.”

Nou Sajid, als het gaat om een daad van haat… Begin dan eerst maar eens met het evalueren van wat er zoal vanuit de heilige koran aan vergif en haat tegen de niet-moslims uitgestrooid wordt over die moslimgemeenschap.

Maar er is hoop en ook ander geluid te horen, “Hope for the British”;

En dan die imam, da’s echt een goedzak hoor. Hij heeft er persoonlijk voor gezorgd dat de bestuurder van het busje nog in leven is. Immers heeft hij de mensen ervan weerhouden de man te vermoorden omdat dat niet mag tijdens de Ramadan, een werkelijk subliem staaltje Taqiyya…

Police were called just after midnight to reports of a vehicle in collision with pedestrians in Seven Sisters Road“The imam (named by the Muslim Welfare House as Mohammed Mahmoud) came from the mosque and he said ‘listen we are fasting, this is Ramadan, we are not supposed to do these kinds of things so please step back,” said Mohammed, one of three men who were sitting outside a nearby coffee shop. “For that reason this guy is still alive today,” the 29-year-old cafe owner went on. “This is the only reason. If the Imam was not there wouldn’t be there today.”

En niet iedereen vond het errug volgens de Mirror; Finsbury Park terror attack suspect filmed ‘blowing a kiss’ and ‘laughing’ moments after ‘ploughing van into Muslim worshippers’.

Hoe dan ook, is dan eindelijk de tijd aangebroken voor een final crusade? Een tijd voor actie van wraak jegens de islam en wegens de ingebakken haat gericht tegen de niet-moslims en alles wat daarmee verband houdt? Cultuur, democratie, vult u zelf maar in… Laten wij hopen op een kentering en een einde aan de immer groeiende islamitische dominantie gevoed door de appeasers ter linkerzijde.

“sources”; Guardian, Mirror, Twitter

Right:

Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.