Matteo Salvini van het Italiaanse Lega-Nord neemt het op voor Hongaarse beleid Viktor Orbán

Matteo Salvini sprak voor het Europees Parlement op 3 mei jongst leden waarbij hij Hongarije verdedigde Hongarije in relatie tot de keuze van het Franse volk en respect voor de Hongaarse Viktor Orbán.

epa04081160 The Federal Secretary of Northern League’s party, Matteo Salvini, poses by a poster during the first stage of the “No Euro tour,” ahead of the upcoming European elections, in Florence, Italy, 16 February 2014. EPA/MAURIZIO DEGL’INNOCENTI

De video is duits ondertiteld maar even de belangrijkste frasen samengevat;

De prioriteiten liggen volgens Matteo scheef met een proces tegen Hongarije terwijl terroristen in Europa bloed vergieten, terroristen die als “vluchteling” binnenkomen. Hongarije heeft z’n zaakjes netjes op orde kijkend naar de cijfers. Verdedig liever onze grenzen in plaats van te procederen tegen Polen en Hongarije terwijl jullie lobby voor Macron walgelijk is.

Hij sluit woordelijk af met; “”meneer Orbán, namens de Lega Nord, namens miljoenen Italianen, bedankt voor wat u doet en wat u zult gaan doen, bedankt voor jullie verzet tegen de dictatuur van de Europese Sovjet-Unie, Leve de vrijheid en leve Hongarije”

  • EUROPÄER WERDEN VON PUPPEN UND MARIONETTEN REGIERT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.