Grote groepen Afrikanen schoppen keet in Australië

Een groep van zo’n 200 à 300 jonge Afrikanen overspoelden in de nacht van woensdag op donderdag het strand van St Kilda, een klein gehucht van de stad Melbourne. Ze beroofden er voorbijgangers, sloegen hen in elkaar en gooiden winkelramen in met stoelen. Er werden geen arrestaties verricht.

Grote groepen Afrikanen schoppen keet in AustraliëSt Kilda is een gehucht van de Australische metropool Melbourne met nog geen 18.000 inwoners. In de nacht van woensdag op donderdag kreeg de politie er melding van grote groepen Afrikaanse jongeren die er samen troepten om keet te schoppen en willekeurige mensen lastig te vallen en te beroven. “Spijtig genoeg kregen we gisteren te maken met een groot aantal jongeren, met Afrikaans voorkomen, die asociaal gedrag vertoonden”, klinkt het bij de politie.

Gsm’s, horloges, kleren

In totaal zouden het zo’n 200 à 300 Afrikaanse jongeren geweest zijn die op een georganiseerde manier het kleine gehucht plotseling overspoelden en er rel schopten. Ze vielen willekeurige voorbijgangers aan, sloegen hen in elkaar en beroofden hen van hun gsm’s, horloges en zelfs kleren. Daarnaast gooiden ze ook de ramen van verschillende winkelvitrines in met stoelen en andere projectielen…

leesverder>>
sceptr

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.