StaatsTV NPO heeft geen bestaansrecht

De inkomsten uit reclame rennen snel achteruit. Het ontegenzeggelijke bewijs dat de NPO geen bestaansrecht heeft.

Als de burgers massaal naar de indoctrinatie zouden kijken, zouden adverteerders graag goed betalen voor de mogelijkheid reclame te maken. Nu er een gat ontstaat in de begroting moet het Nederlandse volk nog meer gaan betalen voor de zenders van Noord-Korea aan de Noordzee.

Paniek in de bubbel van de Publieke Omroep. Met een budget van meer dan driekwart miljard euro aan belastinggeld plus de inkomsten uit reclame, komt de begroting niet rond. De exorbitant betaalde presentatoren en hun leugenprojectjes staan onder druk. Althans, niet echt natuurlijk. Er zijn meer wegen die naar stelen van het volk leiden. De NPO denkt daarom nu rechtstreeks geld te kunnen gaan eisen van providers, die dit vervolgens gaan doorberekenen aan de burger. Belasting tappen uit een ander vaatje, zeg maar. Zo kennen we de dieven weer…

/En zo krijgt de burger eindelijk de mogelijkheid niet langer bij te dragen aan de leugenachtige en politiek bedrijvende StaatsTV…

leesverder>>
steemit\blondemevrouw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.