Rellen en vernielingen in Brussel: de islam maakt crimineler en gewelddadiger

Rapportages en aanbevelingen over islamitisch terrorisme gaan nog steeds uit van sociale omstandigheden die voor meerdere groepen immigranten gelden, maar alleen bij mensen van islamitische dispositie leiden tot bizar excessief geweld. Het is een vorm van wegkijkerij die alleen werkt voor betrokkenen die er hun brood mee verdienen, vindt Sam van Rooy.

Afbeeldingsresultaat voor rellen brusselHet rapport van de terreurcommissie naar aanleiding van de jihad-aanslagen in Brussel van 22 maart 2016 vermeldde wel de spreekwoordelijke olifant in de kamer, namelijk de islam, maar alleen om te concluderen dat er meer belastinggeld naar toe moet. De commentaren naar aanleiding van de rellen en vernielingen in Brussel gaan van ‘armoede’ en ‘sociaaleconomische achterstelling’ over ‘discriminatie’ en ‘racisme’ tot het papegaaien van wat het Vlaams Belang al decennia zegt: het beleid is te pamperend en er heerst tolerantie en straffeloosheid.

Ook Jean-Marie Dedecker verhult
Zelfs Jean-Marie Dedecker, die een voor het overige prima column schreef, gaat eigenlijk niet naar de kern: de moslimimmigratie en de islam. Als een van de enigen wijst Dedecker wel op de ‘haat die ze koesteren tegen de samenleving waarvan ze nu deel uitmaken’…

leesverder>>
verenoflood\samvanrooy

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.