Even over de salafistische prediker Ali Houri en moslimintegratie

De infiltratie van het gif en de uitvoering van de islamitische agenda is een wezenlijk gevaar voor de westerse samenleving.

Wat dit soort radicale fanatici in hun “predikingen” naar voren brengen draagt bepaald niet bij aan een eventuele integratie. Een illusie is het, te denken dat moslims ooit zullen integreren. Ze mogen het niet, zo blijkt niet alleen uit dit soort rondzaaien van dergelijk verderf maar ook uit de bronnen zelf waaruit getapt wordt. De koran strookt in geen enkel opzicht met onze normen en waarden. Dit spreekt overduidelijk uit een willekeurig aantal verzen…

Genkse burgemeester en organisator reageren op tweet Demir over lezing van “religieuze gekken” in zijn stadhuis

Eind september kwamen twee Nederlandse predikers in het Genkse stadhuis de lezing ‘Van de wieg tot het graf’ geven. Ze vertelden onder meer hoe je een goede moslim wordt. “Overspel is verboden, het is zondig om een café in te lopen of naar een verjaardag te gaan waar alcohol wordt gedronken en het maken of beluisteren van muziek is des duivels”, klonk het. Het Nederlandse nieuwsprogramma Nieuwsuur woonde het evenement bij en bracht er gisterenavond een reportage over… (onderaan bericht de reportage)

leesverder>>
nieuwsblad


Prediker die lezing gaf in Genk riep op om geld te storten voor terreurverdachte

LEES OOK: Infoavond voor moslims in Genks stadhuis: “Muziek beluisteren is des duivels”

LEES OOK: Hasseltse schepen Habib ontkent aanwezigheid op ophefmakende lezing

Prediker die lezing gaf in Genk riep op om geld te storten voor terreurverdachteIbn Ali is een Marokkaanse Belg die lange tijd in Antwerpen woonde en predikte. Hij zou naar Egypte verhuisd zijn na de invoering van het boerkaverbod in 2012, maar zou ook de laatste jaren nog regelmatig naar Antwerpen zijn afgezakt om er te prediken…

/Volgens Ali Houri, de man die tijdens een lezing in het Genkse stadhuis zei dat “muziek des duivels is”, is Ibn Ali een man “die alles, zijn tijd, zijn gezin, opofferde voor zijn gemeenschap. En dat overal ter wereld”, zo zegt Houri in een boodschap op Facebook waarin hij zijn volgers oproept om geld te storten voor de terreurverdachte en zijn gezin…

leesverder>>
hbvl


VB verzette zich al anderhalf jaar geleden tegen salafistische prediker Ali Houri

‘Het Antwerps stadsbestuur negeerde onze signalen en negeert nu opnieuw onze signalen over islamitische haatpredikers’, zegt Vlaams Belang Antwerpen-woordvoerder Sam van Rooy. Vlaams Belang wil daarom een Islamobservatorium.

Moslimbeurs

‘Het is even triest als veelzeggend: zonder de reportage van het Nederlandse programma Nieuwsuur zou ook de zoveelste lezing van de salafistische prediker Ali Houri geruisloos gepasseerd zijn’, reageert Vlaams Belang. ‘Onder de radar worden zalen vol jonge moslims in België en Antwerpen geïndoctrineerd met islamitisch apartheidsdenken: stealth jihad.’

‘Reeds in mei 2016, anderhalf jaar geleden, verzetten wij ons als enige partij tegen de Moslimbeurs in Antwerpen, waar Hamas- en Moslimbroederschap-adept Ali Houri de ‘spirituele keynote speaker’ was. Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) liet gewoon begaan’, klaagt het VB aan.

Het was ook Antwerps schepen Fons Duchateau (N-VA) die Ali Houri toestemming gaf om een twaalfdelige lessenreeks over de islamitische profeet Mohammed te geven…

leesverder>>
doorbraak

Gerelateerd; nos>> sceptr>>

  • Nieuwsuur – Gevaarlijke ontwikkeling: meer jonge moslims leven naar strikte islamitische regels.
  • Jan Jaap de Ruiter over het terugkeren naar het Islam – Nieuwsuur
  • “ISLAM HEEFT EEN NEGATIEVE WERKING OP ONZE SAMENLEVING”!!??

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.