En nu doorfietsen met je ecologische bakfiets naar die andere vaginistische mannenhaters. Van Thierry Baudet blijven jullie af, capisce?!

Gisteren kreeg ik naar aanleiding van een tweet een hele horde zure feministen achter mij aan. Beroepsfeministe en beroepsslachtoffer Asha ten Broeke heeft namelijk zin in een feestje met als thema ‘De karaktermoord op Thierry Baudet’ hoezee, hoezee, wie doet er mee?

Ze stuurde een tweet de wereld in waarin ze Baudet neerzet als ‘deverkrachtingsverheerlijkende rassenzuiverheidsliefhebbende fascist’. Dit alles gebaseerd op het fictieve personage Gregor uit zijn roman ‘Voorwaardelijke liefde’.

Wanneer je de passage leest : ‘Vraag het ook maar eens aan een verkrachter. Even los van al het tegengestribbel en uiterlijk verzet: vrouwen reageren ontzettend op zulke nietsontziende mannelijkheid. In veel gevallen komen ze ook gewoon klaar’, zou je eventueel, misschien, heel even kunnen denken, jeetje wat heftig.

Maar ja, het is een roman hé mutsjes. Fictief, weet je wel…

leesverder>>
niccolumndotcom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.