Duitse docente luidt de noodklok: ‘Onderwijs wordt onmogelijk door massamigratie en islamisering’

De huidige trend van massale immigratie hierheen van mensen die totaal andere normen en waarden hebben, zorgt ervoor dat normaal onderwijs geven onmogelijk wordt, aldus een docente die ten einde raad is.

Iran School Uniform Girl School ClassDat Europa een migrantenprobleem heeft, moge meer dan duidelijk zijn. Met – letterlijk – bootladingen komen ze hier aan, kansarme ‘vluchtelingen’ die nooit in hun eigen levensonderhoud zullen kunnen voorzien hier, laat staan dat ze ooit iets aan onze maatschappij zouden toevoegen…

/scholen moeten vervolgens redden wat er te redden valt, maar dat blijkt deze keer bizar lastig te zijn, aldus de Duitse Ingrid König. Ze geeft al jarenlang les op een school in een achterstandswijk in Frankfurt, en beseft zich heel goed dat het helemaal de verkeerde kant op gaat. Ze heeft erg veel moeite deze kinderen wat bij te brengen, en vreest voor hun toekomst…

/heeft alles te maken met de groeiende radicalisering onder moslims, vertelt de docente. ‘Vergeleken met vorige migrantengolven, lopen deze kinderen mijlenver achter’. Dat zit hem vooral bij de ouders, die weigeren om te integreren…

leesverder>>
dagelijksestandaard

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.