Plagiaatpodium “stop de bankiers” pronkt met andermans veren, ordinair stelen van HEEL VEEL artikelen

Pronken met andermans veren, daar walgt iedereen van. Bij toeval kwam ik vannacht tijdens het googlen iets tegen wat mij wel heel erg bekend voorkwam. Sterker nog, het was van mijn hand, een gecreëerd plaatje voor een van mijn artikelen.

Afbeeldingsresultaat voor plagiaatOp zich ben ik niet zo’n jankert maar ik klik er altijd even op om te kijken waar en hoe het is gebruikt. Het bracht me naar een site “stopdebankiers.com” waar ik mijn artikel dan ook zag staan. De volledige tekst was overgesleurd maar soit, zelfs daar doe ik niet eens zo moeilijk over. Evenwel werd ik woedend toen ik zag dat deze site zelf de volledige credit nam voor het (mijn) artikel. Mijn naam was weggepoetst, er was zelfs een stuk “eigen” tekst aan toegevoegd. En, zoals te verwachten was, geen enkele verwijzing naar de bron, naar mijn originele artikel, zelfs geen verwijzing naar mijn site.

Afbeeldingsresultaat voor plagiaatHet triggerde mij eens verder te kijken op deze site genaamd “stopdebankiers.com”. Zonder al teveel moeite kwam ik het ene na het andere artikel tegen, allemaal integraal erop gepleurd zonder bronbenoeming of verwijzing. Niet alleen van mij maar ook van sites als Fenixx, VerenOfLood, JoostNiemoller, ex-muslims, Bron Et cetera. De lijst van wat ik zoal tegenkwam is te lang om hier te noemen. Het was misselijkmakend om te zien hoe iemand zich gewoon andermans artikelen toedicht, artikelen waar een ander energie en tijd in heeft gestoken. Tijd met zoeken naar bronnen of links, video’s en wat al meer. Het is ronduit schofterig en laakbaar om op deze wijze te handelen.

Click onderstaande afbeelding voor vergroting…

Het bracht mij ertoe wat onderzoek te doen op alle social-media platforms waar ik op zit. Ik wilde weten waar dit gezwel zoal zijn Afbeeldingsresultaat voor plagiaatJATwerk promootte. Mocht ik enige connectie hebben met deze rat dan is dat stante pede afgelopen. En ja, hij zit tussen mijn 5k “vrienden” op Facebook. Bij onderzoek blijkt de dief verschillende groepen te runnen op dit platform. De namen, tags en handles zijn in de bijgevoegde plaatjes te lezen, zijn Facebook-naam is in ieder geval Eric Bankiers.

Ik kwam op de site van deze persoon ook een artikel tegen van Percolator (voor al uw sterke koffie). Hij schrijft onder meer op VerenOfLood en ik herkende dan ook het artikel. Op heel slinkse wijze verandert die “@_stopdebankiers”-rat de titels enigszins zodat zoeken of koppelen lastig wordt. Ik gooide er wat tweets uit op twitter naar Percolator en VerenOfLood. Zij waren bekend met deze plagiaat pleger zo bleek vanochtend. Nu heeft “@_stopdebankiers”-rat op twitter maar een beperkt aantal volgers (240) dus kennelijk zijn veel mensen zich bewust van deze onoorbare praktijken.

Op twee andere redelijk grote platforms als Minds(.com) en Gab(.ai) heb ik dit stuk verdriet niet kunnen traceren.

Afbeeldingsresultaat voor unfollowIk wil iedereen aanmoedigen deze accounts op zowel Twitter als Facebook te ontvolgen, te blocken, te ontvrienden en er zeker NIETS meer van te delen-sharen of retweeten. Zorg dat de aanhang en bekendheid van dit account geminimaliseerd wordt. En schop deze posting zoveel mogelijk rond, echter zonder de tag of handle van de rat te noemen want dat genereert alleen maar weer meer Clicks voor dat account, daar had Percolator een punt! Daarom ga ik hier ook geen linkjes als bewijs neerzetten want ook dan krijgt de “@_stopdebankiers”-rat alleen maar weer meer bezoek.

Afbeeldingsresultaat voor plagiaatVechten tegen de islam moet, maar wel eerlijk, en niet met welhaast islamitische normen en waarden zoals die “@_stopdebankiers”-rat hanteert. Ere wie ere toekomt met betrekking tot pennenvruchten. Dank en groet, Zeepertje

Also published on Fenixx.org.

Afbeeldingsresultaat voor plagiaat

Share/deel dit bericht op Facebook
RT dit bericht op Twitter
Repost dit bericht op Gab
Boost/share dit bericht op Minds

DANK namens alle hardwerkende auteurs & columnisten !!!

Gevonden tot dusver, u kunt dus bellen/mailen naar provider…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.