Hé @NOS, wanneer stopt de vergiftiging middels leugens en halve waarheden?

Afgelopen week bracht de nos-propaganda machine NPOlicor een bericht in het journaal waarin deze islam-apologeten meldden dat 18.000 Rohingya’s (moslims) uit Myanmar in Burma de grens overstaken naar Bangladesh.

“De etnische moslimminderheid probeert te ontsnappen aan nieuwe golf geweld”, zo werd verteld door de dhimmies. Achterwege gelaten werd het feit dat al deze moslims daar feitelijk reeds een aantal jaren illegaal vertoeven en evenzo dat zij rape-jihad praktiseren op de overwegend Boeddhistische gemeeschap. Eerder was er sprake van verkrachting van een Boeddhistisch meisje door Rohingya moslims hetgeen volgens de koran helemaal in orde is.

“Het leger van Myanmar zit ze op de hielen”, zo ging het voort. De vraag waarom, werd niet beantwoord.

Een ander feit werd wel aangestipt. Alle Rohingya moslims lopen gevaar doordat Rohingya opstandelingen afgelopen week aanslagen pleegden op politieposten. Jihad-of-the-sword dus, volgens het boekje koran.

De mede-Rohingya moslimbroeders in Maleisië deelden de zorg middels uiting van woede. Deze moslims zijn boos op de regeringsleider Aung San Suu Kyi. De vredesnobelprijswinnaar doet volgens hen niets voor de moslimminderheden.

De betreffende moslims vinden dat zij afstand moet doen van deze nobelprijs voor de vrede. Welnu, de wereld zou er een stuk beter van worden wanneer de moslim wereldwijd afstand zou doen van dat boekje koran…

Vele Boeddhisten in Myanmar zien de hoge geboorteratio bij de moslimgemeenschap aldaar als een bedreiging. Zeer terecht en een kwestie van rationeel denken.

Ongeacht waar moslims zich op deze wereld bevinden is het patroon immer hetzelfde. Het uitoefenen van jihad in welke vorm dan ook en ondertussen moord en brand schreeuwen om de schending van hun rechten. Meteen in de jankmodus schieten want minderheid enzo…

En de mainstream? Niets dan appeasement voor islam en voor de islamitische invasiërs. En… deze moslims zijn de meest onderdrukten op aarde? Het zou goed zijn voor sommigen eens een tijdje te verblijven in de DPRK!

Helaas, zoals Zeepertje reeds twitterde;

Also published on Fenixx.org

Related; rohingyaaremurderers>> barenakedislam>> indianexpress>> reuters>>

  • Why Islam is violent and Buddhism & Jainism are not – Sam Harris
  • Buddhist speaks about Muslim mobs killing her family
  • Sam Harris compares Islam to Buddhism

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.