Italië sluit geheime deal: wrede smokkelaars worden betaald om migranten tegen te houden

West-Europa kan wel weer heel boos worden, maar wat verwacht je anders van Italië? Dat land kan de instroom al lang niet meer aan.

Distressed persons wave after being transferred to a Maltese patrol vessel.Het Vlaamse De Standaard bericht vandaag ademloos dat die vervelende, nietsontziende, arrogante en egoïstische rot-Italianen een geheime deal hebben gesloten met “wrede” mensensmokkelaars. Het doel van die deal? Zoveel mogelijk migranten tegenhouden.

De krant legt uit:

Twee afgevaardigden van de Italiaanse geheime dienst zijn deze lente naar Sabratha in Libië afgereisd om te onderhandelen met mensensmokkelaars. Ze beloofden grof geld en ondersteuning in ruil voor het stoppen van migranten’, vertelt Samir…

/…Italië hen verzocht heeft om een legertje op te zetten van “500 jagers” die er dus voor moeten zorgen dat immigranten niet meer op de boot naar Italië stappen. De kosten? Volgens de bronnen heeft Italië de smokkelaars 5 miljoen dollar betaald…

leesverder>>
dagelijksestandaard

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.