De @nos blijft het volk maar manipuleren met de Haagse agenda


NIEUWSFLITS van ZEEPERTJE.COM het radartje op het wereldwijde web dat een steentje bijdraagt in de bestrijding van de dictatoriale EU, het verzet tegen de “white genocide” die wij ondergaan vanwege de massale instroom van migranten uit Afrika en sub-sahara die niet integreren in het Westen maar ons systeem van sociale voorzieningen volledig leegzuigen.

Het blootleggen van de ware en dus vernietigende islam die -vechtend voor de zaak van ene allah- het Westen wil transformeren tot een islamitisch kalifaat en alles en iedereen dwingend onder de “heilige” Sharia-wetgeving wil onderwerpen.

Het opstaan tegen het links socialistische gif als apologeten en alliantie van de islam onder het mom van tolerantie. Natuurlijk hieronder ook het verzet tegen de mainstream policor vergiftiging vanuit de publieke omroep als verlengstuk van de politiek. De massa wordt hierdoor gemanipuleerd en geïndoctrineerd.

Het bestrijden van de gendergekte en andere jankende minderheidsgroepjes die hun wil aan de meerderheid willen opdringen, een meerderheid die wel onze bestaande cultuur, tradities, (christelijke) normen en waarden willen verdedigen.

Meningsvrijheid en vrijheid van spreken wordt op alle voornoemde vlakken verdrukt waarmee we ons zelf aan het vernietigen zijn…(hieronder een censuurvoorbeeld)


To Fund & Keep Zeepertje.com running . . .

175Rff2yrjLzJJ5ksGZ5aDiZ6SXmLRd9rf
——————————————–
LREkqCRKiPVm249pVnLV78ZrGe5fEAeXrW
——————————————–
eaglewings@versatel.nl
Thank you SO MUCH for your support!


GABsong – Twitter dying; censorship / shadow banning


Weg met islam!

Het linksgiftige instituut NOS dient immer volledig de agenda vanuit den Haag, zo bleek wederom dinsdagavond 13 maart tijdens het achtuur journaal. Beter is het om niet te kijken maar ja, je wilt toch op de hoogte blijven van al die onzin die ze uitstrooien over de massa die voor de buis hangt.

De combi van twee items prikkelden. De zeehondenpopulatie versus opvang en de aantasting van de gezondheid door het stoken van houtkachels. De aanval (21:04) betreffende de zeehonden was op de opvang ervan, deze opvang is wel erg voortvarend met het redden van die beestjes. “Volgens onderzoekers is het normaal dat 30 tot 70 procent van de jonge zeehonden dood gaat van de honger”, zo meldt Rob Trip in de uitzending. De boodschap was dat de gezonde diertjes overblijven op een natuurlijke manier.

Aanvankelijk was het niet de bedoeling dit stukje te schrijven maar toen ’s avonds in het even zo foute programma Pauw ook nog eens Neerlands bekendste zeehondopvangster Lenie zeehondthart kwam oreren over de beesies kwam ik op mijn beslissing terug.
In de context van dit schrijven heb ik u eerder in een stuk van september bericht hoe we alle ballonnen omhoog willen houden, het is hier te vinden.

In zekere zin is er wat voor het gedachtegoed “Survival of the fittest” te zeggen. Per slot van rekening ga je ook niet bij het fokken van diertjes aan de slag met exemplaren die zwak, ziek en misselijk zijn nietwaar? Hier hebben we het  –in tegenstelling tot de Oostvaardersplassen waar een teveel aan dieren door Staatsbosbeheer in een afgeheind stukje land worden gejaagd om ze vervolgens te laten versterven doordat de dieren niet weg kunnen trekken naar gebied waar wèl voedsel is– over een echte natuurlijke omgeving.

Conclusie 👇

Maar goed, het gaat hier nu even niet om de hypocrisie bij het Oostvaardersplassen drama, dat was even een kleine intermezzo. Terug naar het journaal waar (12:38) Trip vertelt dat 10 procent van de huishoudens een houtkachel heeft hetgeen door de fijnstof erg ongezond is voor de mens. Enige tijd terug ging het ook al in een journaal over dit onderwerp. U voelt al aankomen dat ook dit plezier ons wordt ontnomen. Een en ander wordt kracht bijgezet door een jankende allochtoon met astma die er toch zo’n last van heeft en met sjaaltje voor d’r snuit -wellicht idee voor boerkaatje (eindelijk een toepassing) met aangenaaid filter-roet-fijnstof-roostertje?- de straat door beent om te ontsnappen aan een eventuele ziekenhuisopname… zucht. Hoogstwaarschijnlijk zit madam op een zomeravond zonder enig probleem rond een houtvuurtje want tenslotte is hinder selectief nietwaar? Ook verschijnt er nog een “expert” ten tonele van het platform “houtrook en gezondheid” (maar natuurlijk) die ook even in de uitzending een lekkere plas mag doen. Het aantal houtkachels neemt toe en maatregelen worden nog niet getroffen volgens de man…

Enfin, hier zal op niet al te lange termijn wel weer wetgeving uit volgen als gevolg van deze jankende minderheden die in allerlei geledingen telkens weer hun wil aan de meerderheid wil opleggen. Net als de genderdrammers of de Sylvanaslavernijslachtoffers en niet te vergeten de islamitische intoleranten. De normale mens komt immer meer in een hoek te staan, gedwongen tot handelingen, houdingen en onthoudingen die worden opgelegd door al die minderheidsclubjes.

Graag zou ik een parallel willen trekken tussen deze beide topics met de gemeenschappelijke deler “Survival of the fittest“. Waarom bij de ene soort wel en bij de andere niet? Of vindt u dat ik dan te ver ga? Het zij zo.
Een populatie gedijt alleen door niet alle ballonnetjes (zie de link hierboven naar artikel uit september) hoog te willen houden toch? In plaats van meer-meer-meer is minder qua bevolking ook best een aardig idee. Misschien is Nederland te vol wanneer we over dit soort zaken gaan zeiken…

Pics | Own/YT/TV/Tweets

Also Published on Fenixx.org

Please share on Facistbook because Zeepertje is suspended again for 30 days until March 28, ThankYou!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.