Nederlandse jihadist steunt DENK: ‘Een linkse overheid komt het dichtst bij de sharia’

De Nederlandse jihadist Marouane B. ziet in Nederland het liefst een linkse overheid. “De politieke partij die ik steun is DENK, want ze komen voor (alle) minderheden op en ze zijn tegen het niqaab-verbod.”

Afbeeldingsresultaat voor Marouane B.Dat zegt de 22-jarige jihadist uit Arnhem in een exclusief interview met WNL. “Ik vind dat er een islamitische partij moet komen, want op dit moment hebben we die niet in de Tweede Kamer. DENK is een seculiere partij die rekening houdt met moslims.”

‘Als ik overleef, kom ik terug’

Marouane bevindt zich op dit moment in Mayadin (Syrië), waar hij trainingen krijgt om deel te nemen aan een laatste offensief met de terreurorganisatie. “Als ik het offensief overleef, wil ik terugkomen voor mijn proces”, vertelt hij aan WNL. “Ik wil antwoord op de vraag wat het verschil is tussen een verzetsheld en een jihadist.” Bij terugkomst heeft het Openbaar Ministerie al aangekondigd B. te zullen vervolgen. Behalve van deelname aan een terroristische organisatie wordt hij ervan verdacht betrokken te zijn bij onthoofdingen…

leesverder>>
wnl

  • bericht vanuit het midden van de jihad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.