‘Europa binnen vijf jaar verscheurd door burgeroorlog’ ‘Een breed gedeeld mens- en maatschappijbeeld vergt de wijsheid van Salomo en de kracht van Hercules’

Wat een pret! Groepen en individuen door heel Nederland rollen bijkans over elkaar heen in hun pogingen elkaar te overtuigen van hun goedheid, hun scherpzinnigheid, hun gevoel voor ethiek, en natuurlijk van hun waarheid.

Afbeeldingsresultaat voor antifa protest vlagWaar sommigen zich bedienen van al dan niet wetenschappelijk of historisch onderbouwde uitspraken, heffen anderen de botte bijl en gebruiken termen als “Kopvoddentaks” of “Oiropeanen”..

Allemaal hebben ze natuurlijk gelijk, niet alleen in hun eigen ogen maar ook in die van hun volgers. En ook deze volgers laten van zich horen. Soms alleen bescheiden in eigen kring, op het werk, in de familie, op school, of bij de borrel op de sportclub. Anderen gaan groepsgewijs de straat op, genietend van elkaars aanwezigheid, zwaaiend met vaandels van enorme afmetingen en soms zelfs gekleed in een uniforme kenmerkende kleur.

Niet alleen in ons land vindt men landgenoten die hun mening op deze manier kenbaar maken; ook in vele landen om ons heen van Frankrijk tot in Spanje, van Duitsland tot Engeland: in alle landen, binnen of buiten de Europese gemeenschap, lopen de bewoners te hoop.

Massaal demonstreren nieuwkomers

leesverder>>
tpo

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.