Huis-GRATIS, Zorg-GRATIS, Geld-GRATIS èn Zwemlessen-GRATIS, voor de vluchteling dan hè

Tja, er wordt geheel verschillend over gedacht of dat nu wel of niet oke is. Die zwemlessen natuurlijk want de rest is reeds een gepasseerd station toch?

Het links gepeupel roerde zich behoorlijk op twitter naar aanleiding van een door Powned gepubliceerd artikeltje over de verzopen Syriër van 16 jaar in het Blerick lokale zwembad. Weesie had weliswaar excuses gemaakt maar dat hielp daar geen lieve moedertje aan want hij kreeg me daar een bagger over zich heen…

En zelluf had ik er t volgende aan gewijd;

Nou, het artikel was kennelijk van de Powned afgehaald maar waar ging het nu helemaal over?

Nou, ik was eerlijk gezegd tamelijk geschokt door enerzijds het excuus van Dominique Weesie maar anderzijds net zo verbaasd over het weghalen van dit artikel. Luisteren èn nadenken is niet de sterkste kant van mensen uit die regionen. Ik zag en zie geen woord verkeerd staan dus. Eerlijk gezegd vind ik het getuigen van een eerste categorie zelf-islamisering, pure dhimmitude wanneer je zo’n artikeltje weghaalt. Kijk, liefde voor Holland gaat er geheel terecht met gestrekt been in zoals in t screenprintje hier te zien;

Het gratis3x en over het soort mensen, realiteit en feitelijke waarneming me dunkt. Ook hier geen woord verkeerd als u t mij vraagt, Ook hier is het luisteren weer een “dingetje”, nu ben ik van een andere generatie maar mijn ouders zeiden altijd; “Wie niet luisteren wil moet maar voelen.” Of ben ik nu een racist of islamofoob of xenofoob of…? U mag het zeggen. groet, Zeepertje

  • VERDRONKEN: Syrische jongen werd gewaarschuwd, maar niet weggestuurd

Also published on Fenixx.org

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.